Geri Dön
Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri...

'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Havuz başında güzellik mi?
Yıllara meydan okuyan dünyaca ünlü star Jennifer Lopez geçtiğimiz günlerde 'havuz başında poz' vermiş. Jennifer Lopez'in pozunu görenler 52 yaşına rağmen fit görünümü karşısında övgü dolu sözler söylemiş. Bu Jennifer Lopez'in ilk pozu değil son da olmayacak, yaş aldıkça gençleşecek.


Kim Kardashian'dan Kanye West adına özür!
Kim Kardashian, Kanye West'e Şubat 2021'de boşanma davası açmıştı. 2021 yılından bugüne dek Kanye West'in Kim Kardashian'a yapmadığını bırakmadı. Kardashian’a karşı aşırı saldırgan bir tavır takındı. Yaşadıklarından dolayı aşırı mutsuz olan Kardashian, geçtiğimiz günlerde ailesiyle çektikleri reality programlarında açıklama yaotı. Kardashian herkesin önünde Kanye West'in bugüne dek kendisine ve ailesine yaptığı her şey için üzgün olduğunu söyledi ve onun adına özür dileri. İkili arasındaki kavga ve kargaşa ne zaman biter bilinmez ama umarım daha fazla gerginlik çıkmaz.

Haberin Devamı


Emma Stone'un milyon dolarlık evi
Ünlü oyuncu Emma Stone, Malibu'daki 1958 yılı yapımı üç yatak odalı, iki banyolu evini 4,3 milyon dolara satışa çıkarmış. Evi görünce "Bir insan bu evi neden satar ki" diye düşünmeden edemiyorum. Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone, Teksas eyaletinin Austin şehrinde lüks bir eve taşındıktan sonra Malibu’daki evini satma gereğinde bulunmuş. Konum olarak uçurumun kenarına inşa edilmiş evin değeri 4.3 milyon dolar değerindeymiş.

Kate Moss Bodrum'da!
İngiliz model Kate Moss yaz tatili ve fiziksel anlamda yenilenmek için Bodrum'a gelmiş. Moss'a ilaçsız ve doğal yöntemlerden oluşan özel bir program hazırlamışlar. Ünlü modele 4 gün boyunca ilaçsız ve doğal yöntemler ile karaciğer’in yenilenmesini sağlayan özel bir programın uygulanıyor.


Ricky Martin ekranlara dönüyor
Şarkıcı Ricky Martin, Kristen Wiig ve Laura Dern ile başrolleri paylaşacağı Mrs. American Pie adlı mini diziyle sevenlerini heyecanlandıran bir projenin haberini vermiş.


Robert Pattinson ve Kristen Stewart yine yeniden!
Yönetmen David Cronenberg, Twilight yıldızları Kristen Stewart ile Robert Pattinson'ı yeniden bir arada görmek istediğini söylemiş. David Cronenberg, gelecekte Kristen Stewart ve Robert Pattinson ile bir film yapma konusunda düşündüğünü söylemiş. Açıkçası bu ikiliyi bir arada görmeyi biz de çok isteriz.

Haberin Devamı


ASAP Rocky'den babalık açıklaması!
Taze baba ASAP Rocky, babalık açıklaması yapmıl. Rihanna ile birlikte 'açık fikirli çocuklar yetiştirmek istediklerini' açıklamış. Dazed&Confused’a konuşan ASAP Rocky “Çocuklarıma hiçbir zaman hayal kurmaktan vazgeçmemelerini hatırlatacağım. Açık fikirli çocuklar yetiştirmeyi istediğini” söyledi. ASAP Rocky, “Ayrımcı insanlar değil. Bir kutsaldan bahsetmiyorum ama gerçekçi olarak, cool ebeveynleri olan cool bir çocuk istiyorum” dedi.

Benzer İçerikler