Cadde Müfit Can Saçıntı'dan yeni film: Babamın Ceketi

Müfit Can Saçıntı'dan yeni film: Babamın Ceketi

14.06.2018 - 16:17 | Son Güncellenme:

Hann Medya yapımcılığını üstlendiği, aile komedisi 'Babamın Ceketi' filmi, Müfit Can Saçıntı'nın yönetmenliğinde uzun bir ön hazırlık döneminin ardından 'motor' dedi.

Müfit Can Saçıntıdan yeni film: Babamın Ceketi

Çekimleri 4 hafta sürecek olan 'Babamın Ceketi' için İstanbul’un farklı semtlerinin yanı sıra Ağva ve Dalyan’da seçilen mekanlar, senaryonun geçtiği döneme uygun biçimde özel olarak dekore edildi.

Haberin Devamı

'Babamın Ceketi' filmi, hikayesi kadar zengin oyuncu kadrosuyla dikkati çekiyor. Ayşen Gruda, Suat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin yer aldığı kadroda, Müfit Can Saçıntı’nın yanı sıra Mert Turak, Erkan Can, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu, Ünal Yeter ve Uğur Demirpehlivan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Karate eğitimi aldı
Oyuncu Mert Turak, filmde oynadığı 'Ferhat' karakteri için özel olarak 3 ay süreyle karate ve silah tutma eğitimleri aldı. Filmin aksiyon sahnelerinin çekimi sırasında oyuncular ve set ekibi eğlenceli anlar yaşadılar.

"Para her şey değil"
Filmin senarist ve yönetmenliğini yapan Müfit Can Saçıntı, "Her şeyin değerinin parayla ölçüldüğü bu dünyada en değerli şeyin sevmek, sevilmek, aile ve dostluk olduğunu anlatan bir film" dedi.

Haberin Devamı

'Babamın Ceketi' filmi, sonbaharda beyazperdede sevenleriyle buluşacak.