Muğla Muğla'da Nişanlı Çiftin Selde Ölmesi

Muğla'da Nişanlı Çiftin Selde Ölmesi

27.01.2019 - 14:22 | Son Güncellenme:

Nişanlısıyla içinde bulundukları aracın sele kapılması sonucu hayatını kaybeden Çağlar Bencik'in cenazesi Milas ilçesinde toprağa verildi Kardeşi iki yıl önce trafik kazasında öldüğü belirtilen Bencik'in, nişan töreninde giydiği gömlek ve ceketi tabutun üzerine konuldu

Muğlada Nişanlı Çiftin Selde Ölmesi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, nişanlısıyla içinde bulundukları aracın sele kapılması sonucu yaşamını yitiren Çağlar Bencik'in cenazesi defnedildi.

Haberin Devamı

Bencik'in cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alındıktan sonra Milas ilçesi İçme Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada tabutun üzerine Bencik'in 2 ay önce yapılan nişan töreninde giydiği beyaz gömleği ve ceketi ile Türk bayrağı konuldu, dua edildi.

Törene, Milas Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, AK Parti Milas Başkanı Fahri Acar, CHP Milas Başkanı İlgin Göktepe, MHP Milas Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Bencik'in cenazesi, namazın ardından İçme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Baba Şenol Bencik'in, 2007'de diğer oğlu Hüseyin Bencik'i trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Mumcular Mahallesi'nde önceki gece saatlerinde bir nişan merasiminden dönen Çağlar Bencik ve nişanlısı öğretmen Billur Atik'in bulunduğu otomobil, Akarca mevkisinde derenin taşkın sularına kapılmıştı. Sele kapılan araçtaki öğretmen ile nişanlısı hayatını kaybetmişti. Bencik'in cenazesi, 7 saatlik çalışmanın ardından olay yerine yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki bir tarlada bulunmuştu.