Gündem Gökhan Tepe sevenlerine müjdeli haberi duyurdu!

Gökhan Tepe sevenlerine müjdeli haberi duyurdu!

17.09.2023 - 09:26 | Son Güncellenme:

26 yıl oldu hayatımıza gireli ama yıllar ona hiç uğramadı. Mütevazı yaşantısıyla hep örnek oldu. Müzik kariyeri boyunca sayısız hit şarkıya imza attı. ''Vur'', ''Yürü Yüreğim'', ''Çok Özlüyorum Seni'', ''Can özüm'', ''Veda Makamı'' onlardan sadece birkaçı… Gökhan Tepe, son şarkısı ''Aşık Kalbin Biliyor'' ile yeniden müzikseverlerle buluştu. Biz de hem yeni şarkısını hem müzik kariyerini hem de babalığı konuştuk.

Gökhan Tepe sevenlerine müjdeli haberi duyurdu

Fiziğinizle, duruşunuzla, tarzınızla hiç değişmediniz yıllardır. Bunun bir sırrı var mı?

Haberin Devamı

Sırrı yok. Mümkün olduğunca doğal yaşamaya çalışıyorum. Olumlu veya olumsuz her eleştiriyi dikkate alıyorum. Yapmış olduğum müzikten zevk alarak ve zevk aldığım müziği yansıtarak bugünlere geldim. Fiziğime gelince muhtemelen bana iyi bakıyorlar ama bunun yanında dikkat de ediyorum tabii ki…

Gökhan Tepe’nin kaç bestesi var?

250’ye yakın bestem var…

Hepsinin yeri ayrıdır ama bu şarkılar arasında diğerlerinden farklı olan var mı?

Dönüm noktalarım var. Tabi ki ilk albüm ve ''Dönmem '' en önemli noktalardan bir tanesi. ''Can özüm'' albümü var ki; ikisi arasında 3 yıl var. İlk albüm çıktıktan sonra gerek pozitif gerek negatif bir sürü eleştiriye maruz kaldım. 1999 senesinde çıkardığım ''Can özüm'' şarkısı benim için yine kıymetliler arasında. Ondan sonrası da ''Yürü Yüreğim'' albümüdür. O albümün tamamının sözü müziği bana ait. Sonrasında söz yazarlarıyla çalıştığım süreç başladı. Hakkı Yalçın başta olmak üzere Şebnem Sungur, Ayla Çelik ile beraber çok güzel şarkılara imza attık. ''Birkaç beden önce'' yine kilometre taşlarımızdan biri. Sevgili Ebru Gündeş’in seslendirdiği Beyaz da yeri ayrı olanlardır. Veda makamı öyle…

Haberin Devamı

Başka sanatçılara verdiğiniz şarkılar arasında keşke bunu ben albüme koysaydım dediğiniz şarkılar var mı?

Keşke demediğim ama bunu bende okumalıyım dediğim; ''Beyaz'' şarkısı var. 2003 yılında çıkardığım albümlerden bir tanesi olan ''Kendim gibi'' albümünde bu şarkıya yer vermiştim.

O şarkılardan bir albüm gelir mi?

Evet… Sevdiğim dostlarıma verdiğim şarkılardan oluşan bir projem var aklımda… 

''Herkes iyi niyetinden kendi mesuldür'' demiştiniz bir röportajınızda… Bu ne demek?

İnsanlara iyi niyet gösteriyoruz, yardımcı oluyoruz. Farkında olmadan aslında onların da karşılığını göstermesini bekliyoruz. Biz de nankörlükler yaşadık ve üzüldük. Ama hayat bana şunu öğretti; kimseyi iyi niyetinizden dolayı size borçlu görmemelisiniz.

3.5 yaşında bir oğlunuz var. Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?

Hep derlerdi; baba olduktan sonra anlayacaksın nasıl bir duygu olduğunu diye... Denizhan doğduktan sonra anladım. Onun yanına koyabileceğim bir duygu yok.

Haberin Devamı

Yeni şarkınız ''Aşık Kalbin Biliyor'' çıktı. Çıkış süreci nasıl oldu? Hikayesi nasıl başladı?

Sözleri Şebnem Sungur’a, bestesi bana ait. Pandemi sürecinde çok zorlanmıştık. 1-1.5 sene hiçbir şey yapamadık. İnsanlar bizden yeni bir şey bekliyor, o yüzden sorumlu sadece ben değilim bana güzel bir şey yaz ve ortaya hemen çıksın demiştim Şebnem’e. Bir gün aradı ve iki şarkı yazdığını söyledi. Böylece Aşık Kalbin Biliyor ortaya çıktı. Yine benim özlenen tarzımda bir şarkı oldu.

Yeni sürprizler var mı?

Vermiş olduğum şarkılardan bir tanesini bambaşka bir grupla düet yapacağız. Hangi şarkı olduğunu söylemeyeceğim sürpriz olsun.

Oyunculukla ilgili bir sürpriz gelir mi?

Öyle bir kariyer planlamam yok. Oyunculuğu sevdim ama müzik benim için ön planda. Müzikten bu kadar ayrı kalma fikri beni korkutuyor.

90’lara, eski dönemlere bir özlem var mı?

Teknolojiyle beraber tüketicinin alışkanlığı değişti. Bizim dönem romantik bir dönemdi. Kaset çıktığında gidip adeta kamp kurardık kasetçinin önünde. Şimdi her şey daha çabuk tüketiliyor.