Gündem Masterchef All Star’dan sürpriz bir şekilde elendi! Büşra'nın gönlünden geçen şampiyon

Masterchef All Star’dan sürpriz bir şekilde elendi! Büşra'nın gönlünden geçen şampiyon

13.09.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star’ın favori yarışmacılarındandı… Tabağında unuttuğu kasnak yüzünden sürpriz bir şekilde elendi. Büşra Zambak hem bu mesleğe başlangıç hikayesini hem de yarışmada yaşadıklarını anlattı.

Masterchef All Star’dan sürpriz bir şekilde elendi Büşranın gönlünden geçen şampiyon

Onun hikayesi aslında tesadüflerle dolu… 16 yaşında babasıyla liseye kayıt olmak için gittiği okulda yer kalmayınca kendisini sürpriz şekilde yemekle ilgili bir okulda buluyor… Gönlünde yatan asıl bölümün güzel sanatlar olduğunu bu nedenle yemek yapmayı başlarda hiç istemediğini söylüyor. Ancak yapılan yemekler arasında öğretmenleri tarafından en çok kendisinin yemekleri beğenilince bu durumun çok hoşuna gittiğini ve devam ettiğini sözlerine ekliyor…

Haberin Devamı

Uzun yıllardır Güler Sabancı’yla çalışan Büşra Zambak’ın özellikle İtalyan ve Japon mutfağına ilgisi büyük.

Masterchef All Star’da unuttuğu kasnak yüzünden elenen Büşra, başta durumun hiç farkına varmadığını, Somer şefle göz göze geldikten sonra Çağatay’ın sesini duyup durumu anladığını da anlattı. Masterchef’te geçen sezon psikolojik olarak çok zorlandığını söyleyen Büşra Zambak, hiç pişmanlığın var mı sorusuna “geçen sezon çok fazla duygusal davrandım. Psikolojimi yönetemediğim için pişmanım” diye yanıt verdi.

METİN ŞAMPİYON OLSUN

Jüri üyeleriyle ilgili yorum da aldığımız Büşra, Somer şefi çok bilgili, Mehmet şefi de çok babacan olarak nitelendirirken; Danilo şefin insanları çok çabuk analiz edebildiğini bu yönden çok şaşırdığını anlattı. 

Haberin Devamı

Büşra gönlünden geçen şampiyonları söylerken, özellikle Tolga ve geçen sezonun şampiyonu Metin’i favori gördüğünü de açıkladı.

Fotoğraf çekmeyi de çok seven Büşra’nın hayalleri ve hedefleri de rakiplerinden biraz farklı. Büşra açmayı istediği mekanda hem eğitim verip hem gruplara özel yemek ve davetlerin olabileceği bir konsept planlıyor…