Cinsellik Muhteşem öpücüğün püf noktaları!

Muhteşem öpücüğün püf noktaları!

02.11.2010 - 17:13 | Son Güncellenme:

Aslına bakılırsa iyi öpüşmek öyle çok da büyük bir meziyet değil. Ufak ipuçlarıyla partnerinizin aklını başından alabilirsiniz...

Muhteşem öpücüğün püf noktaları

Öpüşmek sanıldığı kadar zor bir yakınlaşma değil. İki insanın birbirine uyum sağlaması şartıyla kötü öpüşmeleri imkânsızdır. Kimyanızın uyması ve ahenk içerisinde davranma iyi öpüşmenin temel etmenlerindendir. İşte bunu takiben dikkat etmeniz gerekenler:

Haberin Devamı

1) Nefese Dikkat!

Öpüşmenin altın kuralı nefesinizin taze olmasıdır. Yakınlaşma anında kötü kokan bir nefes öpüşmek kaçınılmaz olsa da süresinin kısa ve etkisinin sönük olmasına neden olacaktır. Dişlerinizi düzenli fırçalayarak ve nefesinizi taze tutmaya özen göstererek öpülesi dudaklara sahip olabilirsiniz.

Nefesinizi taptaze yapacak ürünlerle kimse çekim gücünüze dayanamayacak...Ayrıntılar için tıklayın!

2) Kokuların Gücü

Yapılan araştırmalar kokuların kişilerin kararlarında ve hareketlerinde büyük öneme sahip olduğunu gösteriyor. Öpüşürken yakın temas söz konusu olduğu için kokunuzun partnerinizi etkilemesi çok önemlidir. Cildinize uygun parfümlerle istediğiniz etkiyi yaratabilir ve ateşli bir şekilde öpüşmeyi başarabilirsiniz.

Haberin Devamı

3) Ellerinizi Kullanın

Sevgilinizin beline sarılmak, onu hafifçe öpmek ve değerli olduğunu hissettirmek öpüşmenin etkileyici olmasını sağlayacaktır. Bu nedenle sabit durmaktan ziyade el ele tutuşarak ve partnerinize sarılarak öpüşmeyi deneyin.

4) Dudaklar…

Güzel dudaklar makyajınıza uygun bir ruj sayesinde açığa çıkar. Rujunuz partnerinizin dikkatini dudaklarınıza çekecek ve yakınlaşmayı sağlayacaktır. Makyajınıza uygun bir ruj ile öpüşmeyi garantileyebilirsiniz.

Dudaklar sadece kadınların dikkat etmesi gereken bir öğe olarak algılanmamalıdır. Erkekler de bu konuda dikkatli davranmalıdır. Çatlamış ve kuru dudaklar bayanlar tarafından pek de hoş karşılanmamaktadır.

Seksi ve göz kamaştıran dudaklara sahip olmak sizin de hakkınız.... Rengarenk rujlar için tıklayın!

Yazarlar