Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

16.01.2016 - 15:55 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin heyecanlı dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamlarının merakla beklenen dizisinin yeni bölümünde yine olaylar karışıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde..

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta haremde dengeler alt üst oldu. 9. bölümü ile ekrana gelen dizide Safiye Sultan, Kösem'i köşeye sıkıştırdı. Peki Kösem, babasını kurtarabildi mi? Muhteşem Yüzyıl son bölümde yaşananlar ve 10. bölüm fragmanı haberimizin devamında..

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 10. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

Sarayda kalmak isteyen Safiye Sultan, Kösem’i babasının canıyla tehdit ediyor! Kösem babasına ulaşmak için gözünü karartıp hiç beklenmedik bir hamle yapıyor! Ancak Raşa’nın oyuna dahil olmasıyla tüm planları alt üst oluyor!Kösem ve Raşa arasındaki gerilim doruğa çıkıyor.Kösem tüm haremin gözü önünde Raşa’yı tehdit ediyor! Raşa kanlar içinde yere yığılınca, tüm gözler Kösem’e çevriliyor! Babasıyla, Handan Sultan’ın hayatı arasında bir tercih yapması gereken Kösem, Sultan Ahmed’e öyle şeyler anlatıyor ki Ahmed öfkeden deliye dönüyor! Ve verdiği kararla sarayda yer yerinden oynuyor! Kösem, çıkış yolunu bulduğunu sanırken büyük bir ihanete uğruyor! Safiye’nin zalim yüzüyle karşı karşıya kalan Kösem’in, babasını kurtarabilmek için zamanla amansız yarışı başlıyor! Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle bu akşam Star’da.

Haberin Devamı

Safiye Sultan, sarayda kalabilmek için Kösem’i babasının hayatıyla tehdit eder. Kösem, Safiye’ye boyun eğmemeye kararlıdır. Babasını kurtarmak için her şeyi göze alıp beklenmedik bir hamle yapar.

Haremde ise Kösem’i bambaşka bir savaş beklemektedir. Hamileliğini kullanan Raşa, Ahmed’in ilgisini üzerine çekmeyi başarır. İki kadın Ahmed’in aşkı için savaş verirken, Raşa’nın düşük tehlikesi geçirmesiyle haremde tüm gözler Kösem’e çevrilir.

Fahriye’nin sırrını bilmesiyle köşeye sıkışan Derviş Paşa, Giray kardeşleri zindandan çıkarmak zorundadır. Ancak Fahriye öyle bir hamle yapar ki iki kardeş arasına düşmanlık tohumu ekecektir.

Kösem verdiği kararla haremde tüm dengeleri alt üst ederken, Safiye yeni bir oyun oynar.Babasının kaderi bir kez daha Kösem’in ellerindedir. Son nefesini vermeden yetişip babasını kurtarabilecek midir?