Cadde Narcos etkisi

Narcos etkisi

18.03.2018 - 12:35 | Son Güncellenme:

Netflix’in ilk Türk dizisinde başrolde yer alan Çağatay Ulusoy’un başına talih kuşu kondu. Dizinin ilk bölüm senaryosunu yazan Narcos’un senaristi Jason George, yeni çekeceği Hollywood filminde Türk oyuncuya rol vermeye karar verdi...

Narcos etkisi

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan Netflix'in ilk yerli dizisi 'Prodector' (Koruyucu) sayesinde Çağatay Ulusoy'un başına talih kuşu kondu. İstanbul'un son muhafızı Hakan'ı canlandıran Ulusoy'un başrolleri Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'la paylaşacağı dizinin tüm dünyada yayınlanacak ilk bölüm senaryosunu 'Narcos'un senaristi Jason George yazdı..

Haberin Devamı

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran 'Narcos' dizisinin yanı sıra daha önce de yine efsane olan 'Scandal' ve 'Ingobernable' dizilerini de kaleme alan George, bir yandan da yeni bir sinema filmi projesine start verdi.

Son olarak başrollerinde Sam Rockwell, Amy Adams ve Christian Bale gibi yıldızların rol aldığı 'Backseat' isimli filmde prodüktörlük yapan Jason George, yeni projesinde Çağatay Ulusoy'a rol vermeyi planlıyor. Yakışıklı oyuncunun daha önce rol aldığı yapımları izledikten sonra 'Koruyucu'nun senaryosunu yazma teklifine "Evet" diyen ünlü senaristin, Çağatay Ulusoy'un oyunculuk performansını çok beğendiği ve Türk oyuncuyu ekrana çok yakıştırdığı öğrenildi..