Editörün Seçtikleri NARS 2017 Holiday Koleksiyonu

NARS 2017 Holiday Koleksiyonu

15.11.2017 - 13:34 | Son Güncellenme:

NARS Cosmetics, NARS 2017 Holiday Koleksiyonu için ünlü fotoğrafçı ve sanatçı Man Ray'in eserleriyle işbirliğini sunuyor.

NARS 2017 Holiday Koleksiyonu

Koleksiyon, Man Ray'in heyecan verici modern sanatından esinlenilen ve sınırlı sayıda üretilen şaşırtıcı ürün seçeneklerinden oluşuyor. Cüretkar ve parlak renklerden meydana gelen yaratıcı koleksiyon, sanatçının efsanevi zekasını çağrıştırırken cesur boyutlu efektler özgünlüğünü öne çıkarıyor. Beklentilerinizden fazlasına hazır olun.

Haberin Devamı

THE COLOR COLLECTION

Photogloss Lip Laquer 99TL
Parlayın. Maksimum parlaklığa ulaşan renkler. Dört farklı ton. Yeni, sınırlı sayıda formül.

Blush 120TL
NARS’ın allık konusunda uzmanlığını yansıtan ve trend yaratan renk seçenekleri cildi anında canlandırıyor. Her cilt tonuna uyumlu doğal bir pembelik sağlayarak sağlıklı bir görünüm sunuyor.


Duo Eyeshadow, 125TL
Dumanlı bakış. Modern, eşsiz, şaşırtıcı renk kombinasyonlarının ikili dinamizmiyle sonsuzluk efekti.

Velvet Eyeliner, 90TL
Kremsi formulü ile, karıştırmak, dumanlı bir görünüm yaratmak ve gözleri yoğunlaştırmak için ideal, sanatkarlara hitap eden bir koleksiyon.

Overexposed Glow Highlighter, 155TL
Altın dokunuş. Ikinci ten hissi yaratan, olağanüstü aydınlatıcı. Yeni sınırlı sayıda formül.

Haberin Devamı


Gold Anita Audacious Lipstick, 125TL
NARS’ın çok satan Anita Audacious Ruju, lüks altın ambalajı ile, altın kadar çekici dudaklar için daha arzulanır hale geliyor. Yüksek pigmentli renkleri, hafif ipeksi dokunuşu ve yoğun içeriği ile dudaklarınızda cesareti yansıtacak. Sephora’ya özel sınırlı sayıda. Cesur ol. Altın darbesinin izinden git.

THE GIFTING COLLECTION
Man Ray'in moda fotoğrafçılığındaki cesur minimalizminden ve ikonik esintilerinden ilham alarak yaratılan ve arzu uyandıran bu sanatsal koleksiyon ile yılbaşı hediyesi konseptine farklı bir bakış getiriyor.

The Veil Cheek Palette, 195TL
Filtresiz. Kontürleme sağlayan bu üçlü set ile elmacık kemiklerini vurgula, aydınlat ve doğal görünüşlü boyutlarla belirginleştir. Sun Wash Diffusing Bronzer’ın ikonik tonu Laguna ile yeni, sınırlı sayıda üretilen allık ve aydınlatıcı tonlar bir arada.


Renk Seçenekleri:Laguna Sun Wash Diffusing Bronzer, altın pırıltılı kahverengi toz pudra (Sınırlı Sayıda) Lovesick Blush, saten karpuz (Sınırlı Sayıda) Surreal Highlighter, parlak bronz gül

Glass Tears Eyeshadow Palette, 195TL
Bu benim partim. Ve istersem gözetlerim. Altı zengin pigmentli göz farı yeni, sınırlı sayıda tonlarıyla coşkunun ateşini yakıyor- ve yumuşak tonlardan iddialı renklere, bakışların karanlıkta bile aydınlık kalmasını sağlıyor.

Haberin Devamı


Renk Seçenekleri : (Sınırlı Sayıda) Crybaby, mat krem (Sınırlı Sayıda) Heartbreaker, pırıltılı derin okyanus (Sınırlı Sayıda) Loverboy, mat siyah (Sınırlı Sayıda) Tryst, pırıltılı altın (Sınırlı Sayıda) One and Only, pırıltılı derin yosun (Sınırlı Sayıda) Vengeance,pırıltılı zengin kahve

Les Amoureux Audacious Lipstick Coffret, 295TL
Önce ruj! Günlük görünümünüzü tamamlamak için dört çekici nude seçenek. Ödüllü Audacious serisinden mini boy dört seçeneğin ikisi sınırlı sayıda renklerden oluşuyor.

(Sınırlı Sayıda) Ady, tozlu mercan
(Sınırlı Sayıda) Arden, yanmış mercan
Barbara, bronz gül
Jane, toprak gülü

NARS Love Triangle - Orgasm 105TL
Hazzı ikiye katla. Çünkü en iyisi, ne kadar fazla olursa olsun yeterli değildir. Ödüllü Orgasm serisinin rengini taşıyan mini boy allık ve ruj bir arada.

Yazarlar