Yaşam Nasıl zengin koca buldum?

Nasıl zengin koca buldum?

03.02.2011 - 02:00 | Son Güncellenme:

İngiltere’de küçük bir kasabada yaşarken bir milyonerle evlenmeyi kafasına koyan ve istediğine ulaşan kadın hikâyesini İngiliz basınına anlattı...

Nasıl zengin koca buldum

İngiltere’nin küçük bir kasabasında tezgâhtarlık yapan kadın aylarca uğraşarak “milyoner koca” hayaline ulaştı. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Kim Perez (43) zengin bir eş bulmanın yollarını anlattı. İşte Perez’in tezgâhtarlıktan milyonerliğe geçişinin öyküsü: Bir eczanede tezgâhtarlık yapıyordum. Ancak her zamanzengin olmak istiyordum. Sonunda bunun yolunun zengin bir eşten geçtiğini anladım. Ancak zengin koca için çok çalışmam gerekti.
Önce aksanımı düzeltmek için özel dersler aldım. Daha sonra lüks yaşam üzerine dergiler okuyarak bilgilendim ve kendimi zengin göstermek ikinci el ama marka kıyafetler aldım. Sonrasında internette bir milyoner olan David’i tanıdım. Ona zengin rolü yaptım. Uçak biletimi gönderip beni New York’a çağırdığında amacıma ulaşmaya çok yaklaşmıştım. Çok güzel 5 günün sonunda İngiltere’ye döndüm. Üç ay sonra David evlenme teklif etti. 9 aydır evli olan mutlu bir çiftiz. David önceki hayatımı ve ona ulaşmak için neler yaptığımı biliyor.

Yazarlar