Ekonomi Nef 2018’de 2 bininci konutunu teslim etti

Nef 2018’de 2 bininci konutunu teslim etti

18.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

3 yılda 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti. Teslim töreninde konuşan Nef İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Nef’in müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan bir şirket olduğunu söyledi.

Nef 2018’de 2 bininci konutunu teslim etti

Çelik, “Projelerimizde teslimden sonra altıncı ayda proje doluluk oranlarımız yüzde 90’ın üzerinde. Daire teslimi sonrasında bağımsız bir araştırma kuruluşu tarafından yapılan anketlerde müşteri memnuniyet oranımız ise yüzde 92. 2017’de de toplam 1.856 konut teslimi gerçekleştirmiştik, henüz 2018’in sekizinci ayında bu teslim sayısının üzerine çıktık. 2018 sonuna kadar 3 bininci konutumuzu müşterilerimize teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Geçen aylarda uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR’ın, Nef’in kredi notunu iki basamak artırarak A+ seviyesine yükselttiğini hatırlatan Selçuk Çelik, “Böylece Nef gayrimenkul sektöründe bugüne kadar alınmış en yüksek kredi notunun sahibi oldu. Ödenmiş sermayemizi 52 milyon 390 bin liradan 459 milyon 174 liraya yükselterek son yıllarda reel sektöründe gerçekleşen en büyük sermaye artırımlarından birisine imza atmış olduk. Bu artışla Nef, şirket özkaynaklarını 1 milyar lira seviyesine çıkarmış oldu. Ülkemize duyduğumuz güvenle yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu.

Nef 2018’de 2 bininci konutunu teslim etti

Seyahat kazandı

2 bininci konutun sahibi olan Emrah Aktürk, ayrıca 29-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Barselona seyahatinin de sahibi oldu. Aktürk ve ailesi, FC Barcelona’nın resmi sponsoru Nef’in misafiri olarak Barcelona-Athletic Bilbao maçını da Camp Nou’da VIP tribünden takip edecek.