Gündem Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.09.2018 - 10:04 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Nefes Nefese 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Çarşamba akşamları izleyenleri ile buluşan Nefes Nefese dizisinde Rüya babası ile Berlin'e dönmek ve Yusuf'la kalıp annesini aramak fikirlerinden Yusuf'lu olanı tercih etti ve olaylar iyice ilginç bir hal aldı. Peki Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

STAR TV'nin sevilen dizisi Nefes Nefese 6. yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Peki Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

NEFES NEFESE 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Rüya büyük bir yol ayrımının eşiğindedir: Ya babasına boyun eğip Berlin’e geri dönecek, ya da annesini bulmak için Yusuf’un yanında kalacaktır.

Bu sırada Şakir Ağa hayati tehlikeyi atlatmış ama sakat kalmıştır. Hastaneden eve döndüğünde çiftlikteki herkes onu rahat ettirmek için çırpınır.

Mercan ve Salih ise çiftlikteki hainin kim olduğunu bildiğini söyleyen gizemli bir kadının peşine düşer. Hikayenin başladığı gün Şakir Ağa ile buluşan bu gizemli kadın aile ile ilgili bazı önemli sırları bilmektedir. Haini öğrenmek için girdikleri bu macera Mercan’ın bazı gerçeklerle yüzleşmesine yol açar.

Rüya havaalanına kadar gelip ona kal diyen Yusuf'u dinleyecek mi? Atmaca, Rüya’nın annesini bulmasını engelleyebilecek mi? Yoksa planları ters tepip sonunda anne kızın kavuşmasına mı yol açacaktır?

Haberin Devamı

NEFES NEFESE 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.