Gündem İstanbul'da trafik durumu nasıl?

İstanbul'da trafik durumu nasıl?

20.03.2016 - 10:15 | Son Güncellenme:

İstanbul'da dün gerçekleşen terör saldırısı ve bugün nevruz etkinlikleri dolayısıyla trafik nasıl? Nevruz etkinlikleri kapsamında bugün İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? Bugün Nevruz Bayramı olması dolayısıyla bir dizi önlemler alan Emniyet Müdürlüğü Nevruz etkinliği kapsamında bazı yolları trafiğe kapadı.İşte İstanbul'da nevruz nedeniyle kapalı yollar ve trafiğin son durumu.

İstanbulda trafik durumu nasıl

Nevruz Bayramı etkinlikleri dolayısıyla bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla bugün Bakırköy Halk Pazarı Alanı'na çıkan yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Açıklamada, Halk Pazarı Alanında düzenlenmek istenen Nevruz Etkinliği kapsamında saat 07.00'den itibaren etkinliğin bitimine kadar yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Bu kapsamda Ekrem Kurt Bulvarı Marmara Forum yanından İsmail Erez Bulvarına katılım ile İncirliden ve D-100'den İsmail Erez Bulvarına katılımların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Alternatif güzergahlar ise "İsmail Erez Bulvarı dışında Ekrem Kurt Bulvarından Bakırköy Adliyesi İstikametine tüm gidişler yapılabilecektir" şeklinde belirtildi.

İSTANBUL'DA ŞAŞIRTAN TRAFİK DURUMU

Bunun yanı sıra İstanbul, pazar gününe alışık olunmayan bir trafik yoğunluğuyla başladı.

İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı ve Nevruz alarmı nedeniyle İstanbullular dışarı çıkmamayı tercih etti. Zira Sabah saatlerinde mega kentteki trafik yoğunluğu Büyükşehir Belediyesi uygulamasında sadece yüzde 2 olarak görüldü.

Haberin Devamı

İstanbulda trafik durumu nasıl

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası’nda yolların neredeyse tamamının ‘serbest’ anlamına gelen yeşil renkte olduğu görüldü. Saat 11:00 itibariyle İstanbul’daki trafik yoğunluğu sadece yüzde 4 olarak kaydedildi. Pazar günü olmasına rağmen sokaklar boş kaldı.

Öğleden sonra saat 14:50 sıralarındaysa trafik yoğunluğu hafta sonu olmasına rağmen yüzde 17 olarak ölçüldü.

İstanbulda trafik durumu nasıl