Ankara Nevü'de Mezuniyet Heyecanı

Nevü'de Mezuniyet Heyecanı

11.05.2018 - 17:42 | Son Güncellenme:

NEVÜ bünyesindeki fakülte ve meslek yüksekokullarında dereceye giren 42 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi Törende, yüksek lisansını tamamlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'e de başarı belgesi verildi

Nevüde Mezuniyet Heyecanı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) mezuniyet töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törende, üniversite bünyesindeki fakülte ve meslek yüksekokullarında ilk 3'e girerek başarı elde eden mezun 42 öğrenci katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı semah ekibinin gösterisi ile başlayan programda konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, mezun öğrencilere iş hayatında başarı diledi.

Üniversite eğitimini insanlar için sosyolojik bir sınıf hareketi olarak gördüklerini dile getiren Prof. Dr. Bağlı, "Buradan hareketle gelecekte neler yapabileceğinizi daha sağlıklı idrak edebilirsiniz. Eğitim hayatınızdan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum." dedi.

Tarih bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen de Hasan Ünver'in 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere istifa etmesiyle boşalan Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine başlamanın ve mezuniyetin heyecanını birlikte yaşadığını belirtti.

Haberin Devamı

Yüksek lisans programını bu dönem tamamladığını aktaran Seçen, "Şu an hem şehrin yeni belediye başkanı olarak hem de üniversitenin öğrencisi olarak iki sıfatla karşınızdayım. Mezun olan öğrencilerin, medeniyetler beşiği bu şehirden özlemle ayrılacağına eminim. Tüm mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diliyorum." şeklinde konuştu.

Öğrencilere protokol üyelerince başarı plaketlerinin takdim edildiği törende, NEVÜ Rektörü Bağlı da Seçen'e başarı belgesi verdi.

Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasının ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.