Editörün Seçtikleri NOTE'tan yepyeni BB ürünler

NOTE'tan yepyeni BB ürünler

10.09.2018 - 12:20 | Son Güncellenme:

Blemish Balm kelime öbeğinden türeyen BB kremler aslında “kusur kapatıcı” olarak kadınların kurtarıcıları arasındaki yerini alıyor. BB kremleri sürdüğünüz anda anında cildinizin renk tonunu düzenler, kusurlarını kapatır ve taptaze bir görüntü sunar. BB kremleri, aslında renkli nemlendirici olarak da düşünebilirsiniz.

NOTEtan yepyeni BB ürünler

Anında çözüm ve cildi iyileştirme özellikleriyle BB kremler günün koşuşturması içinde hayatımızı kolaylaştırıyor. Üst üste uygulama yapmadan tek ürünle hem cildin nem ihtiyacını hem de kapatıcılığını sağlamak BB kremlerin marifeti. Note’un BB seçenekleriyle pürüzsüz ve aydınlık bir cilde ulaşmak çok kolay. Size kalan ise sadece doğru tonu bulmak. Keşfetmeye hazırlanın…

Haberin Devamı

BB Cream

Cilt tonunu eşitleyen ve cilde doğal bir görünüm veren BB krem; besleyici ve nemlendirici özelliği ile cildi pürüzsüzleştirerek lekeleri azaltıcı etki de gösteriyor. İçeriğinde kullanılan buğday özü cildin daha genç ve sağlıklı görünmesini sağlarken; üzüm ve turunç kabuğu özleri cilt lekelerinin görünürlüğünü azaltıyor. Ürünün özellikleri bununla da kalmıyor. E vitamini ile cildi dış etkenlere karşı koruduğunu, ayçiçek yağı ile cilt tonunu düzenlediğini de unutmamak gerekiyor.

NOTE BB Cream fiyatı 42.90 TL

BB Concealer

Göz çevresini aydınlatarak; doğal bir görünüm sağlayan, besleyici ve nemlendirici özelliği olan bu kapatıcı içeriğinde kullanılan buğday özü ve E vitamini içeren formülü ile göz çevresini koruma altına almaya yardımcı da oluyor. Üzüm ve turunç kabuğu özleriyle göz çevresindeki cilt lekelerinin görünümünü azaltırken; ayçiçek yağı ile renk tonunu düzenliyor. Ürünün üç farklı ton seçeneği bulunuyor.

Haberin Devamı

NOTE Concealer fiyatı 42.90 TL

BB Lip Corrector

Dudakları dolgun göstermeye yardımcı olan hafif renkli bir dudak parlatıcısı olan bu ürün içeriğindeki shea yağı ve E vitamini gün boyu dudakları nemlendirerek yumuşak kalmasını sağlıyor. Üç farklı renk seçeneği var.

NOTE Lip Corrector fiyatı 29.90 TL

Yazarlar