Cadde Nurgül’den tanga şov

Nurgül’den tanga şov

05.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gümüşlük’te aldığı yeni evinin tadilatı ve temizliğiyle uğraşan Nurgül Yeşilçay, önceki gün sevgilisi Özgür İnal ve oğlu Osman Nejat’la tekne turuna çıktı.

Nurgül’den  tanga şov

Güneşin ve denizin tadını çıkararak yorgunluk atan oyuncu, suya tangayla girdi. Yeşilçay, oğluyla denize girip oyunlar oynadı.

Haberin Devamı

Tişörtle sandalyede oturdu

Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel, Bodrum sezonunu açtı. Önceki gün By Pablo’da görüntülenen çiftten Alkan, sandalyede tişörtüyle oturmayı tercih etti. Yönetmen, bir süre sonra arka- daşlarıyla otele dönerken, eşi denize girip güneşlenmeye devam etti.

Nurgül’den  tanga şov

Denizde romantizm

Gelecek ay nikah masasına oturmaya hazırlanan Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman çifti önceki gün Yalıkavak X Beach’te görüntülendi. Şezlongta limonata içen çift, daha sonra denize girdi. Romantik dakikaların yaşandığı anlarda Gürman, nişanlısını öpücük yağmuruna tuttu.

Nurgül’den  tanga şov

Liseli aşıklar gibi
Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan’la tatilin keyfini çıkarıyor. Çift, önceki akşam Türkbükü’ndeydi. Arnavutköy Balıkçısı’nda baş başa yemek yiyen sevgililer, daha sonra el ele liseli aşıklar gibi yürüyüş yaptı.
Nurgül’den  tanga şov