O’NU SEVGİLİLER GÜNÜNDE SAÇLARINIZLA ŞAŞIRTIN!

O’NU SEVGİLİLER GÜNÜNDE SAÇLARINIZLA ŞAŞIRTIN!

ROMANTİK, SEXY VEYA ZARİF

Yılın en özel günü olan sevgililer gününde bu yıl, hediyelerden çok saçlar konuşulacak.

Sevgi ve aşk esintisinin her yerde hissedileceği bu günde kıyafet ve makyajın en önemli tamamlayıcısı olan iddialı saçlar, duygularında aynası olacak.

14 Şubat sevgililer gününe sayılı günlerin kalması ile bu özel güne hazırlanma konusunda planlar da yapılmaya başlandı.

Aşkın ve sevginin ifadesi olan özel bu günü unutulmaz hale getirmek için o gün ne giysem, saçımı nasıl yapsam soruları da gündemimize oturdu.

Haberin Devamı

Sevgililer gününde göz kamaştırıcı olmak için bakımlı ve güzel saçların çok öneli olduğunu belirten Stil ve Saç Tasarımcıları Erkan Uzelli ile Ali Subaşı; “içinizdeki kadını yansıtmada saçlar başrol oyuncusudur. Doğru saç rengi ve modeli ile nefes kesici olabilirsiniz. Saç rengi ve modelinin seçilmesi işini sakın son ana bırakmayın. Saç konusu önceden planlama ve zaman gerektirir” uyarısında bulunuyorlar.

Modern hayatın yoğun iş temposunda, vakti kısıtlı kadınlar için stil danışmanlığı ve vizajizm uzmanlığı yapan MOS Nişantaşı’ nın saç tasarımcıları Ali Subaşı ve Erkan Uzelli, Sevgililer gününe öze olarak içinizdeki romantik, sexy ve zarif kadını ortaya çıkarmada iddialı saç modellerini denemekten kaçınmayın diyerek, o güne özel önerler sundular.

Ali Subaşı ve Erkan Uzelli, Sevgililer gününe özel saç önerileri;

Romantik bir görünüm için;

Yandan ayrılmış ve bir tarafı kıvrılmış omuz hizasında kesilmiş, dolgun ve Işıltılı saç modellerini tercih edin.

Sexy bir görünüm için;

Eğer uzun bir saçınız varsa, hafif dalgalarla şekil verilmiş, omuzun biraz daha altındaki saç modellerini seçin. Bu modellerde ombreli saç olmazsa olmazlardandır.

Zarif bir görünüm için;

Şık bir elbise ile kombine edebileceğiniz minimal ya da örgülü topuzları tercih edebiliriniz.