Ekonomi Ödeme dünyasında ödüller sahibini buldu

Ödeme dünyasında ödüller sahibini buldu

16.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Ödeme dünyasında ödüller sahibini buldu

Ödeme sistemleri dergisi PSM, 10’uncu yılını 8 farklı kategoride dağıttığı 20 ödülle kutladı. 50’ye yakın başvurunun yapıldığı PSM Awards’ta kazananlar, ödüllerini İTÜ ARI Teknokent’te düzenlenen törenle aldı. Yarışmanın sponsorlarından Visa ile NCR Türkiye de “Yılın Startup’ı” ve “Ödeme Sistemleri Sektöründe Kadın İstihdamına Katkı Sağlayan Şirket” kategorilerinde iki özel ödül verdi.

Haberin Devamı

Törende konuşan Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko, “Ödemeler sektöründe faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşların rota belirleme noktasında her ay ekosisteme dair en güncel bilgi ve verileri elde etmemizi sağlayan güvenilir bir kaynak ihtiyacını karşılayabilmemiz zaruri” diyerek PSM’nin bu alandaki işlevine vurgu yaptı.

PSM Awards kapsamında “En İnovatif Ürün Ödülü”, Verifone Perakende Çözümü ile Verifone Türkiye’nin oldu. “En İyi Ödeme Sistemleri Altyapısı Ödülü”ne, Masterpass uygulamasıyla Mastercard Türkiye layık görüldü.

“Müşteri Odaklılık Ödülü”, BonusFlaş uygulamasıyla Garanti Ödeme Sistemleri’ne verildi. Türkiye İş Bankası, Alternatif Ödeme Yöntemleri ve Kart Şemaları ile “En İyi Online Ödeme Çözümü Ödülü”nün sahibi oldu.

Haberin Devamı

“En İyi Mobil Ödeme Çözümü Ödülü”, CeptePOS ürünüyle Ödeal’a gitti. “Yılın Teknoloji Sağlayıcısı Ödülü”ne ise iSAFE ürünüyle Verisoft hak kazandı.