Gündem Ofis her yerde

Ofis her yerde

06.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Girişimciler, şirketler, lokasyon bağımsız çalışanlar ve freelancer’lar arasında giderek artan bir trend; ortak çalışma ofisleri.

Ofis her yerde

Sektörde bilinen adıyla ‘Coworking Space’ler hem freelancer’lar hem de dışarıda çalışmak isteyen ya da iş için seyahat eden kişiler için büyük önem taşıyor. Bu alanlar sayesinde insanlar, tamamen çalışmaya odaklı diğer kişilerle birlikte tam anlamıyla keyifli bir ofis deneyimini yaşayabiliyor.

Haberin Devamı

İstanbul da bu trende ayak uydurdu. Tek bir ofise, ya da kafelere bağlı kalmak yerine, sayıları her gün artan ortak çalışma ofisleri tercih ediliyor. Coworking spaceler üyelerine ofis sağlamasının yanı sıra, networking ve her alanda düzenledikleri etkinliklerle de sosyalleşme imkanı sağlıyor.

Ofis her yerde

Ortak çalışma alanlarını bir araya getiren Cowork7/24 isimli girişim, tek bir uygulama üzerinden 8 ülkede ve 17 şehirde ortak çalışma alanları bularak rezervasyon yapmanıza imkan tanıyor. Böylece gittiğiniz yerlerde ortak çalışma alanı kiralayıp, kullanabiliyorsunuz. Üstelik sadece çalışmak için masa değil, toplantılarınız için toplantı odası ya da farklı ekstra hizmetler için de Cowork7/24 üzerinden rezervasyon işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

2017 başında Serkan Kurtuluş ve Halil Demirdağ tarafından kurulan Cowork7/24, bünyesine İstanbul, Sofya, Bükreş ve Budapeşte’nin de dahil olduğu 7 şehirde 100’e yakın mekan ekledi. Cowork7/24’le 400’ün üzerinde çalışma alanı, toplantı odası kiralalanabiliyor. Cowork7/24’ün tüm ekibi freelance olarak bulundukları ülkelerden Cowork7/24’e katkı sağlıyor; ki bu yeni nesil çalışma modelinin başarıyla uygulaması da diğer start-up’lara örnek olacak nitelikte.

Cowork7/24 bu alanda Türkiye’deki ilk ve tek girişim.