Cadde Okan Kurt: Demet'e aşığım

Okan Kurt: Demet'e aşığım

19.11.2018 - 10:29 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Demet Akalın'la 6,5 yıllık evliliği tek celsede biten Okan Kurt'un, geçtiğimiz gün Maslak'ta bulunan bir restoranda kadın arkadaşıyla yemek yediği iddia edilmişti. Kanal D'de yayınlanan '2.Sayfa' programına telefonla bağlanan iş adamı, hakkında çıkan iddialara cevap verirken, Akalın'a hala aşık olduğunu söyledi.

Okan Kurt: Demete aşığım

Mekanda iki saat boyunca kadın arkadaşıyla baş başa sohbet ettiği ileri sürülen Okan Kurt, '2. Sayfa' programında bu iddialara açıklık getirdi.

Haberin Devamı

"DEMET'LE AŞIĞIZ, YENİ AŞKA GEREK YOK"

"Biz Demet'le aşığız zaten, yeni bir aşka gerek yok. Kızıma da aşığım. Yeni aşk diye bir şey olur mu? Şu anda herkesin bildiği gibi ticari şekilde savaş veriyorum, tek odağım işlerim. Onları bir temizleyeyim sonra Allah ne nasip ederse. Ama çok özlüyorum. Sonuçta ben o evden çıkarken de seviyordum, hala seviyorum. Onları hiçbir şeye değişmem bu hayatta. Demet ile en çok aile olmayı özlüyorum. Hafta sonu Demet'e de söyledim, haber doğru değil. Kendisinin de inanmayacağını biliyorum.

Kızgınsa da vardır bir bildiği Demet’in. Hafta sonu mahkeme bana hak verdi, kızımı göreyim diye. O sürede gidip geliyorum, bir kız çocuğu sonuçta 'annem de gelsin' dediğinde annesini mi bırakacağız. Mahkeme 'annen baban yan yana gelemez' diye bir şey demedi. Demet’i fazla uzağımda aramaya gerek yok, zaten sırtımda. Biz kavga dövüş ayrılmadık ki hayatın getirdiği bir şey bu."

Haberin Devamı

"AHİRETİNİZİ YAKMAYIN"

Okan Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda, hakkında çıkan haberin gerçeklik payı olmadığını belirtti. Haberde bahsi geçen mekana hayatı boyunca hiç gitmediğini vurgulayan iş adamı, hatta mekan yetkilileriyle de konuştuğunu belirtti.

Okan Kurt, "Gazetede gördüğüm haberi önce gülerek karşıladım. Sonrasında ne kadar acıdır ki yaptığım araştırmada, bazı insanların hayal gücünün ne kadar yüksek olduğunu gördüm. Bu yalan dünyanın rüzgarına kapılıp kul hakkı yemeyin, ahiretinizi yakmayın" ifadelerini kullandı.

Yazarlar