Editörün Seçtikleri Okul koridorlarında mevsim rüzgarları

Okul koridorlarında mevsim rüzgarları

31.08.2018 - 11:15 | Son Güncellenme:

İlk defa okula gidecek minikler ve yaz tatilini bitirip okula dönmeyi bekleyen öğrenciler bu yıl tarzlarıyla fark yaratmanın heyecanını ‘Okula Dönüş’ koleksiyonları ile yaşıyor. Her yaştan öğrenciler için hazırlanan koleksiyon, kombin alternatifleri ile dikkat çekiyor.

Okul koridorlarında mevsim rüzgarları

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala heyecan ve neşeyi doruklarda yaşayan öğrenciler için özel olarak hazırlanan ‘Okula Dönüş’ koleksiyonu bu sene okul koridorlarını renklendiriyor.

Haberin Devamı

Öğrencilerin enerjisinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda 2018/2019 Sonbahar-Kış modasının favori renkleri hakim. Derinliği ile fark yaratan koyu kırmızılar, denizleri ve gökyüzünü andıran maviler, güneş gibi parlayan sarılar, huzur veren sofistike yeşiller, yanık kahve tonları, sonbahar yapraklarından ilham alan turuncular… Okul koridorları rengarenk tasarımlarla mevsimin ruhunun canlandığı alanlara dönüşüyor.

Renkleri kadar tasarımlarıyla da dikkat çeken koleksiyonda yer alan casual gömlekler, sloganlı sweatshirt ve rengarenk polo yaka tişörtler, farklı modellerde chino pantolonlara ve eteklere kombin alternatifleri oluşturuyor. Modelli triko, hırka ve kazakların şıklığıyla stil sahibi öğrencilerin gözdesi olan koleksiyonda soğuk kış günleri için battaniyeleri andıran şallar, tamamlayıcı sırt çantaları, ekoseli çoraplar, rahatlığı kadar şıklığıyla da dikkat çeken ayakkabı seçenekleri de yer alıyor.

Yazarlar