Gündem Öldürdükten 3 gün sonra notere gitmiş

Öldürdükten 3 gün sonra notere gitmiş

31.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bağdat Caddesi’nde arabasıyla kaldırımdaki çiçekci Mehmet Emin Kaya’ya çarparak ölümüne neden olan Murathan Öztürk hakkında arama kararı olmasına rağmen olaydan 3 gün sonra Kartal’da noterden vekaletname verdiği ortaya çıktı.

Öldürdükten 3 gün  sonra notere gitmiş

Bağdat Caddesi’nde çiçekçi Mehmet Emin Kaya’nın ölümüne neden olduğu iddiasıyla 20 gündür aranan Murathan Öztürk’ün kazadan 3 gün sonra 14 Temmuz 2015 günü vekaletname çıkardığı noterin kamera kayıtları emniyetten istendi.

Haberin Devamı

Vekalet vermiş

Çiçekçi Mehmet’in ailesinin avukatı İlknur Tunç tarafından savcılığa verilen dilekçede hakkında yakalama kararı olmasına rağmen Kartal 2. Noterine giderek avukatına vekaletname çıkardığı tespit edilen Murathan Öztürk’ün kamera kayıtlarının dosyaya getirilmesi istendi. Aynı dilekçede firari sanığın kazadan hemen önce arkadaşlarıyla bulunduğu iddia edilen Kalamış’taki bir kafenin de kamera görüntülerinin dosyaya gönderilmesi talep edilmişti. Kaya ailesinin avukatı İlknur Tunç, “Zanlı notere gittiyse kamera görüntülerinden ortaya çıkacaktır.

Gerekirse hakkında yakalama kararı bulunan bir zanlının işlemini yaptıkları için noterlik hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

Yazarlar