Cadde Onur Saylak'ı çıldırtan haber: Gerçek değil!

Onur Saylak'ı çıldırtan haber: Gerçek değil!

24.09.2017 - 11:18 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın, eski eşi Tuba Büyüküstün’ün, Umut Evirgen’le ilişkisinin kendisiyle evliyken başladığı iddialarına ilk kez cevap verdiği iddia edildi. 40 yaşındaki oyuncu, sosyal medya üzerinden sert bir açıklama ile haberi yalanladı.

Onur Saylakı çıldırtan haber: Gerçek değil

Onur Saylak'ın, suskunluğunu Sözcü Gazetesi'ne bozduğu ve eski eşi Tuba Büyüküstün'e yönelik iddialara ateş püskürdüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

"İLİŞKİMİZ ZATEN BİTMİŞTİ"

Büyüküstün'le evliliklerinin çok uzun zaman önce çıkmaza girdiğini belirten Saylak, “Biz Tuba'nın sevgilisi var diye boşanmadık. Böyle bir saçmalık olmaz. Bu hem ona hem bana hakarettir. Bizim ilişkimiz zaten bitmişti. Çocuklarımız için denedik, ama olmadı” dedi.

"ÇOCUKLARIMIN ANNESİ"

Eski eşinin işletmeci Umut Evirgen'le ilişkisinin boşandıktan sonra başladığını vurgulayan 40 yaşındaki oyuncu, “Tuba çocuklarımın annesi. Artık bu konunun konuşulmasını istemediğim için açıklama yapıyorum” şeklinde konuştu.

ONUR SAYLAK: O BEYANAT BANA AİT DEĞİL

Söz konusu haberin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Onur Saylak'tan açııklama geldi. Ünlü oyuncu, "Haddini bilmez bir takım kişilerin beni konuya dahil etme biçimleri akılalmaz derecede çirkin ve gerçekleri yansıtmamaktadır. Hangi maksatla yazıldığını anlamadığım yazıyla ilgili gerekli yasal işlermler başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Saylak'ın, instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Onur Saylakı çıldırtan haber: Gerçek değil