Kültür Sanat Opus Amadeus Oda Müziği Festivali devam ediyor

Opus Amadeus Oda Müziği Festivali devam ediyor

22.02.2018 - 15:13 | Son Güncellenme:

7. İstanbul Opus Amadeus Oda Müziği Festivali, zengin programıyla Avrupa’nın ünlü topluluklarını İstanbullular ile buluşturmaya devam ediyor.

Opus Amadeus Oda Müziği Festivali devam ediyor

7. İstanbul Opus Amadeus Oda Müziği Festivali, zengin programıyla Avrupa’nın ünlü topluluklarını İstanbullular ile buluşturmaya devam ediyor. 26 Mart’a kadar sürecek olan festival, Şubat ayında iki konsere daha ev sahipliği yapıyor.

Başarılı Fransız, Türk ve Alman sanatçılardan oluşan erken dönem müzik topluluğu “Ombre et Soleil” 16. yüzyılda tüm Avrupa’da büyük beğeniyle dinlenen Fransız chanson’ları ve bu türden etkilenen İtalyan canzone’lerinden oluşan çok seçkin bir program ile 26 Şubat’ta Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Haberin Devamı

Hollanda’nın en sevilen topluluklarından La Sfera Armoniosa Hollandalı ünlü soprano Johannette Zomer ile geç rönesans, erken barok ve barok dönem bestecileri Monteverdi, Valerius, Strozzi, Kapsberger, Ortiz, Dowland, Vitali, Lambert, De Visee ve Huygens’in eserlerini yorumlayacak. Topluluk 28 Şubat’ta Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat’ta oda müziği tutkunlarının karşısına çıkacak.

Artisan Organizasyon tarafından düzenlenen ve sanat yönetmenliğini Mehmet Mestçi’nin yaptığı 7. Opus Amadeus Oda Müziği Festivali’nin detaylarını opusamadeus.com adresinden görebilirsiniz. Biletleri ise biletix.com’dan ya da konser mekânlarından temin edebilirsiniz.