Ekonomi Ormanı eve taşıdı

Ormanı eve taşıdı

23.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sinpaş GYO, Anadolu yakasındaki 18’inci projesinde yeni peyzaj tasarımıyla ağaç ve bitkileri konutların cephesine taşıdı. 330 milyon lira yatırım yapılacak proje iki kule olarak yükselecek

Ormanı eve taşıdı

Anadolu yakasındaki 18 projesi Ümraniye-Şile Yolu’nda yer alan ‘Gökorman’ı görücüye çıkaran Sinpaş GYO, projede ‘yeşil’i tema alıyor. Buna göre iki kule halinde yükselecek projenin cephesinde 200 ağaç ve 2 bin bitki yer alıyor. 330 milyon lira yatırımla hayata geçirilen projede dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ile 8 bin lira arasında değişiyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Gökorman projesinde lansmana özel olarak yüzde 10 indirim sunduklarını, peşin alımlar da artı yüzde 20 indirim uyguladıklarını dile getirdi. Gacemer, bu indirimlerle birlikte metrekare birim fiyatlarının 4 bin 800 lira ile 6 bin lira arasında değiştiğindi söyledi. Projede daire fiyatları ise 359 bin ile 1 milyon 850 bin lira arasında değişiyor. Tamamı peşin alımlarda da daireler 322 bin lira ile 1 milyon 665 bin lira olarak satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Oksijen var

Dünyada yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten dikey projelerin geleceğin mimarisine aday olduğunu vurgulayan Seba Gacemer, Gökorman projesinin de bunun bir örneği olduğunu dile getirdi. Gacemer, “Gökorman, ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan doğası, modern mimarisi ve yatırım değeriyle, yeşili gökyüzüyle buluşturuyor. Cephesinde taşıdığı 200 ağaç ve 2000’den fazla peyzaj bitkisiyle yılda 4 tona yakın karbonu oksijene dönüştürecek Gökorman nefes aldıracak” diye konuştu.

Seba Gacemer, projede yer alan 420 dairenin yüzde 70’inin 100 metrekare ve üzerinde olan daireler olduğunu söyledi. Bölgeyi iyi tanıdıklarını belirten Gacemer, daha çok geniş ailelerin yaşadığını, ayrıca bölgede gelişen sağlık, eğitim gibi pek çok nedenle yeni konut ihtiyacının da arttığını ifade etti. Gacemer, projede yer alan balkonlara da dikkat çekerek, ayrı bir yaşam alanı oluşturduklarını, en küçüğü 11 metrekare olan balkonların yaz ve kış kullanılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

1 MİLYARLIK PROJELER...

Sinpaş GYO olarak bu yıl 1 milyar lira değerinde proje hayata geçirme hedefiyle ilerlediklerini anlatan Seba Gacemer, gelecek aylarda yeni lansmanlara devam edeceklerini dile getirdi. Sinpaş’ın iki yıl üst üste ‘Superbrands’ ödülünü aldığını da hatırlatan Gacemer, sürdürülebilirlik temelinde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Seba Gacemer, gayrimenkul sertifikasının da planları dahilinde olduğunu kaydederek, “Gayrimenkul sertifikası halkımızın yatırım yapmasının önünü açtı. Biz bunu kullanabiliriz fakat daha projelere başlarken müşterilerimiz geliyor ve hemen bizden hemen konut almak istiyor. Bu nedenle kullanmak için vaktimiz olmuyor” dedi.