Gündem YKS geç başvuru tarihleri neler! YKS geç başvuru ücreti ne kadar?

YKS geç başvuru tarihleri neler! YKS geç başvuru ücreti ne kadar?

15.03.2019 - 14:26 | Son Güncellenme:

ÖSYM, YKS geç başvuru tarihlerini adaylara duyurdu. Üniversite hayalleri kuran milyonlarca adayı yakından ilgilendiren YKS başvuruları 12 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında alınmıştı. Başvuru tarihlerini kaçıran adaylar ise geç başvuruların ne zaman alınacağını merak ediyordu. İşte ÖSYM tarafından duyurulan YKS geç başvuru tarihi...

YKS geç başvuru tarihleri neler YKS geç başvuru ücreti ne kadar

YKS geç başvuru tarihi belli oldu. ÖSYM tarafından duyurulan YKS başvuruları için adaylar 12 Şubat 6 Mart tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirme şansı yakalamıştı. YKS başvurularını unutan veya geç kalan adayları yakından ilgilendiren YKS geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından 19 Mart olarak belirlendi. YKS geç başvuru tarihi ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

YKS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

YKS geç başvuru ücreti her oturum için 75 Türk Lirası olarak belirlendi. 19 Mart'da ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alınacak olan başvurular için ücret ödeme işlemi elektronik ortamda aynı gün içierisinde yapılmak zorunda. Başvuru ücretini ödemeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecek.