Gündem Otel personeli de insan

Otel personeli de insan

10.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’un Silivri ilçesindeki bir otelin sahibi Ahmet İstif’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım, hem turizm sektörü çalışanları hem de birçok çevrede yankı uyandırdı.

Otel personeli de insan

Bir kadın müşterinin internet üzerinden ‘Personel havuza giriyor, iğrenç’ şeklinde yorumda bulunması üzerine İstif, “Hee hanımefendi giriyorlar. O çocuklar sabahtan akşama kadar sana hizmet ediyor. Sırf havuza değil, yorulanları otel odalarında dinlendiriyorum” paylaşımında bulundu. Binlerce beğeni alan ve paylaşılan bu yorumun ardından İstif, “Personel yemeği yerine açık büfeden yemek yiyorlar. Geceleri iş bitince bira içip oturduğunuz şezlonglarda keyif yapıyorlar. Çünkü onlar da insan” diye ikinci bir paylaşım yaptı. herkes bahsedilen otelin adını öğrenmek istedi ancak İstif, “Yazarsam reklam derler” diyerek tesisin adını vermedi.

Haberin Devamı

Otel personeli de insan

Otel sahibi Ahmet İstif’in, çalışanların mesai saatleri dışında otelin havuzunu kullanmasına yönelik bir kadın müşterinin eleştirisine sosyal medya hesabından verdiği yanıt, binlerce beğeni aldı.