Cadde Otizm gecesine damga vuran düetler

Otizm gecesine damga vuran düetler

13.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlenen ‘Çukur’ dizisinin sezon finali gala gecesine oyuncuların yaptığı düetler damga vurdu.

Otizm gecesine damga vuran düetler

Başrolünü Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Erkan Kolçak Köstendil’in paylaştığı ‘Çukur’ dizisi, önceki akşam Tohum Otizm Vakfı iş birliğiyle Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen gecede, sezon finali yaptı. Ebru Akel’in sunuculuğunu üstlendiği etkinliğe, oyuncuların yanı sıra yaklaşık 2 bin kişilik hayran kitlesi de katıldı. Soruları yanıtlayan İynemli, “Önümüzdeki sezon güzel bir hikayeye hizmet edeceğiz. Bu gece otizmli çocukların yararına düzenlendiği için çok mutluyum. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz mükemmel!” şeklinde konuştu. Deniz, “Pozitif sinerjimizi de ekrana yansıttık” derken, Ercan Kesal ise, “Çukur, cömertliğin, ailenin ve dayanışma duygusunun günümüzde halen geçerli olabileceğini herkese hatırlattı” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

“Çukur otizmin farkında” sloganıyla düzenlenen gecede, Toygar Işıklı ve Orkestrası ‘Çukur Müzikleri’ni çalarken, sanatçılar da dizinin şarkılarını seslendirdi. İlk reklam arasında sahneye çıkan Erkan Kolçak Köstendil ve Mustafa Kırantepe ‘Nemrudun Kızı’nı söylerken, Aras Bulut İynemli ise Gazapizm ile ‘Heyecanı Yok’ parçasını seslendirdi. Organizasyondan elde edilen tüm gelir, otizmli çocuklara burs verilmesi amacıyla vakfa bağışlandı.

Otizm gecesine damga vuran düetler

Aras Bulut İynemli gösterimden sonra tüm oyuncu arkadaşlarıyla birlikte sahneye çıkarak ‘Heyecanı Yok’ şarkısını söyledi.