Otomobil Avek Audi yedek araç

Avek Audi yedek araç

13.04.2015 - 15:05 | Son Güncellenme:

Hizmetiyle müşteri memnuniyeti anlayışını bir adım ileri taşıyor.

Avek Audi yedek araç

Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcısı ve Servisi Avek, araçlarını servise bırakan Audi sahiplerine yönelik ücretsiz yedek araç hizmetini 20 araç ile genişletti. Genişleyen yedek araç filosu ile Audi sahipleri, araçlarıAvek’te serviste kaldığı süre boyunca, içinde A3 Cabriolet, A4 ve A6 gibi Audi modellerini de deneme imkanı buluyor.

İstanbul Tekstilkent’de, 2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren Avek Otomotiv , hizmet kalitesi standartları yükseltmeye ve müşterilerini hayran bırakacak yeniliklerine devam ediyor. Avek, Audi Yetkili Servisleri’nde sunulan yedek araç hizmeti için 20 araçtan oluşan bir filo oluşturdu. Bu filoda, Audi ürün gamının en karakteristik cabriosu olan Audi A3 Cabriolet modeli ağırlık taşıyor. Özellikle yaz döneminde Audi’sini servise getiren Audi tutkunları, kendi otomobilleri servisteyken Audi A3 Cabriolet’ yi deneyimleyecek ve keyifli zaman geçirebilecekler.

Böylece önceden randevu alarak araçlarını Avek OtomotivAudi Yetkili Servisi’ne getiren Audi sahipleri, araçları serviste kaldığı süre boyunca oluşan yedek araç hizmetindendaha hızlı ve kolay yararlanabilecek. Ücretsiz olarak verilen bu hizmet ile, Audi sahipleri, A3 Cabrio başta olmak üzere, farklı Audi modellerini de deneyimleme ve test etme imkanı bulacak.