Otomobil Türkiye’de yeni bir marka daha: SWM

Türkiye’de yeni bir marka daha: SWM

18.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çin’in hızlı büyüyen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde yer alan SWM, Türkiye’de iki yeni SUV modelini satışa sundu.

Türkiye’de yeni bir marka daha: SWM

Türkiye’de Atmo Grubu tarafından temsil edilen İtalyan otomotiv üreticisi olarak tanıtılan SWM, her ikisi de 1.5 lt benzinli motora sahip “G01” ve “G01F” C-SUV modellerini getirdi. SWM, 2024’ün ilk çeyreğinde de ürün gamını, 3’ü SUV ve 1’i de ticari araç olmak üzere 4 yeni modelle genişletecek.

Haberin Devamı

İlk aşamada İstanbul ile Ankara’daki satış ve satış sonrası noktalarında hizmet vermeye başlayacak SWM, SUV model ailesini Türkiye’ye özel uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garantiyle satışa sunuyor. Araçlar 922 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. SWM’in içinde İtalyan ruhu taşıyan bir marka olduğunu söyleyen SWM Denizaşırı Ülkeler Genel Müdürü Li Guo, “2023 yılı için toplam satış hacmimizin dünya çapında 240 bin adet araç seviyesinde olmasını bekliyoruz. Türkiye de küresel satışlarımıza önemli katkı sağlayacak” dedi. ATMO Grubu’nun Türkiye CEO’su Anton Chernov ise “Türkiye pazarında hedefimiz 2024 yılında ilk 20 marka arasında yer almak. Orta vadede hedefimiz ise Türkiye’de en fazla tercih edilen ilk 10 marka arasında yer almak” diye konuştu.