Gündem Öykü sonunda Demir’i hatırladı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü sonunda Demir’i hatırladı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.03.2019 - 23:04 | Son Güncellenme:

Kızım 23. son bölümü ile yine izleyicileri duygulandırdı. Hafızasını kaybeden Öykü’nün sonunda Demir’i hatırlayıp ona baba diye seslenmesi ve sonrasında ikilinin tekrar eski günlerine dönmesi seyircilerin gözlerini yaşarttı. Herkes şimdiden yeni bölümü merak etmeye başladı. Peki Kızım 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü sonunda Demir’i hatırladı Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kızım her hafta Cuma akşamları saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelemeye devam ediyor. Önceki bölümlerde hastalığı yüzünden hafızasını kaybeden Öykü’nün uzun bir aradan sonra Demir’i hatırlayıp ona baba diye seslenmesi tüm izleyicileri duygulandırdı. Seyirciler yeni bölüm için şimdiden sabırsızlanmaya başladı. Kızım 24. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastalığından dolayı hafızasını kaybeden Öykü, bu bölümde izleyicisini sevindirecek. Demir'inn babası olduğunu unutan Öykü, 24. yeni bölümünde babasının Demir olduğunu hatırlayacak. Baba-kız arasında duygusal anların yaşanacağı Kızım yeni bölümü bu akşam izleyicisini ekrana kilitleyecek.