Gündem Oyuncu ve internet fenomeni Osman Karagöz kimidir?

Oyuncu ve internet fenomeni Osman Karagöz kimidir?

27.05.2018 - 20:37 | Son Güncellenme:

Gerçek adı Serhat Osman Karagözdür. 4 Aralık 1988 de doğmuş olan oyuncu konsevatuar eğitimi almıştır. Eğitimine Pera Güzel Sanatlar Lisesinde başlamıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Tiyatro Beyoğlu ve Tiyatro Kılçıkta çalışmıştır. TV dizilerinde de roller alan Serhat Osman Karagöz aynı zamanda vine videoları ile ünlenmiş. Youtube'da da videolar çekmektedir. Serhat Osman Karagöz hakkında bilmek isteyeceklerinizi sizler için derledik.

Oyuncu ve internet fenomeni Osman Karagöz kimidir

Osman Karagöz oyunculuğa adım atmaya karar verdiğinde ailesinden destek görmediğini dile getirmiştir. Birçok kişi böyle bir durumda vazgeçmeyi düşünürken o yoluna devam etmeye karar vermiştir. Tüm bu zorluklara karşı ailesini karşısına alarak maddi zorluklarla hayallerinin peşinden gitmiştir. Okurken bir yandan eğitimini sürdürmek bir yandan da çalışmak zorunda kalmıştır. Lise birinci sınıftayken bir kıza aşık olarak tiyatroya başladığını söylüyor. Tiyatro Osman Karagöz'e o kadar keyif veriyor ki aşkının yönü değişiyor ve kendini sahnelere, oyunculuğa bırakıveriyor. İlk yarı profesyonel oyununu lisedeyken ders aldıkları Cenk Tunalı koçluğunda oynuyor.

Haberin Devamı

Rol aldığı projeler nelerdir?

  • İki sene BKM de Celal Tunalı'ın referansıyla girdiği çocuk oyununda rol almıştır.
  • Osman Karagöz çektiği vine videolar ile de dikkatleri çekmiştir. Komik, neşeli, eğlenceli vine klipleri bulunmaktadır.
  • "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Murat rolünü canlandırmıştır. Senaryoyu okurken çok heyecanlandığını dile getirmiştir. İlk uzun soluklu profesyonel dizi oyunculuğudur. Dizide canlandırdığı Murat karakterinin ölüm sahnesinde çok iyi bir performans sergilemiştir.
  • "Yazıldıysa Bozulmaz" tiyatro oyununda Can adında bir doktoru canlandırmıştır. Oyunda Can karakteri İngiltere'de tıp eğitimi almaktadır. Can'ın ailesi borç batağındadır ve iki kurtuluş umutları vardır. Biri paşa dedeleri diğeri ise oğulları Can. Oyun Finansbank'ın doktorlara özel kulübü "Club Finans Doktors" için özel olarak hazırlanmıştır.