Samsun Özel Öğrencilerle Sıralarını Paylaştılar

Özel Öğrencilerle Sıralarını Paylaştılar

15.02.2018 - 15:34 | Son Güncellenme:

.

Özel Öğrencilerle Sıralarını Paylaştılar

Samsun’da tıp öğrencileri, “Benimle sıranı paylaşır mısın?” projesi kapsamında özel öğrenciler ile sıralarını paylaştı.
İlkadım ilçesinde bulunan Kazım Özdemir İlkokulundaki özel eğitim öğretmenleri tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Hareketi kapsamında hayata geçirilen “Benimle sıranı paylaşır mısın?” projesi öğrenciler arasındaki saygı, sevgi ve hoşgörüyü artırmayı amaçlıyor.
Kazım Özdemir İlkokulunda görevli özel eğitim öğretmenleri Zeynep Selin Öztürk ve İlke Öztürk tarafından hazırlanan proje ile özel eğitim gören öğrenciler okulda bulunan diğer öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yapıyor.
Proje kapsamında bugün öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret etti. Tıp Fakültesi öğrencileri minik öğrencilerle sıralarını paylaştı. Okul öğrencileri kendi hazırladıkları hediyeleri sıralarını paylaştıkları Tıp Fakültesi öğrencilerine hediye etti.
Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Terzi’nin yaptığı ders sunumuna Tıp Fakültesi öğrencileri ile birlikte katılan öğrenciler, ziyaretleri sırasında Tıp Fakültesinin diğer birimlerini de ziyaret etme fırsatı buldu. Sevgi, saygı ve hoşgörüyü artırmayı amaçlayan projenin bundan sonra da devam edeceği belirtildi.