Günün iftar menüsü: 10. gün
10. gün iftar menüsünde nefis kabak çorbası, ara sıcak olarak sizi yemeğe hazırlayacak sucuklu paçanga böreği, ana yemekte ise etli mantarlı sote tarifini paylaştık. Tüm bu lezzetli menünün yanına şekerpare tatlısı çok yakışacak! İşte 10. gün iftar menüsü için malzemeler ve yapım aşamaları...
Ara Sıcak Nedir? Ara Sıcak Yemekler Hangileridir, Nasıl Hazırlanır?
Sofra kültüründe yemekler çok önemli bir yere sahiptir. Özellikle davet sofralarında yemekler sınıflandırılır. Başlangıç olarak verilen çorbanın ardından ara sıcaklar getirilir. Ara sıcak nedir? Ara sıcak yemekler hangileridir, nasıl hazırlanır? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
Günün iftar menüsü: 2. gün
İftara ne pişirsem, iftara ne yapsam diyorsanız günün iftar menülerini sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. Çorbasından, tatlısına kadar birçok lezzetli tarif için günün iftar menüsüne mutlaka göz atın. Çorba olarak yayla çorbası, ana yemek olarak patlıcan kebabı ve tatlı olarak ise fırın sütlaca yer verdik. İşte 2. gün iftar menüsü...
Günün iftar menüsü: 16. gün
İftar menüsünün 16. gününde çok beğeneceğiniz tarifleri sizinle paylaştık. Özellikle yemeğe başlangıç çorbası olarak, ekşili köfte çorbası tarifini paylaştık. Menünün devamı için haberimizi okumaya devam edin.
Günün iftar menüsü: 5. gün
Günün iftar menüsünü sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. 5.gün iftar menüsünde; yalan paça çorbası, ara sıcak olarak paçanga böreği, ana yemek olarak ise çanak köfte tarifini sizin için paylaştık. İşte 5. gün iftar menüsü...
Civan Er “Yeni Lokanta”sında
Bir yıl öncesine kadar Changa’nın şefliğini yürüten Civan Er kendi mekanını açtı. Kumbaracı Yokuşu’nda yer alan
Yeni Lokanta’da “yorumlanmış Türk yemekleri” sunacak