Gündem Parkta tecavüz dehşeti! Zanlı yakalandı...

Parkta tecavüz dehşeti! Zanlı yakalandı...

11.12.2017 - 15:28 | Son Güncellenme:

Şişli’de bir kadını bıçak zoruyla parka götürerek cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şüpheli F.A. yakalandı.Polis o şüpheliyi yakalamak için yaklaşık 90 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

Parkta tecavüz dehşeti Zanlı yakalandı...

İstanbul'un Şişli ilçesindeki bir kadını bıçak zoruyla parka götürerek cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şüpheli F.A. yakalandı. Olay 1 Aralık gecesi meydana geldi. D.S. arkadaşlarıyla Nişantaşı'nda gittiği bardan saat 04.30 sıralarında ayrıldı. 42 yaşındaki D.S.'nin iddiasına göre, taksiye binmek için Cevahir Caddesi'nden otobüs duraklarına doğru yürürken yanına yaklaşan bir kişi bıçakla tehdit etti. Elindeki bıçağı D.S.'ye dayayan kişi, "yürümeye devam et" dedi. Kadının iddiasına göre, 19 Mayıs Mahallesinde bir parka geldiklerinde de bıçaklı kişi, tehditle tecavüz etti.

Haberin Devamı

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kadının şikayeti üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Olayın yaşandığı bölgedeki 100 kameradan 90 saatlik görüntü toplandı. İzlenen görüntülerde şüphelinin F.A olduğu belirlendi. 31 yaşındaki F.A., olaydan 6 gün sonra gözaltına alındı. Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarında, F.A.'nın D.S. ile yürüdüğü görülüyor. Parka girildikten 1 dakika sonra F.A parktan çıkıyor ve farklı bir noktadan tekrar parka giriyor. Sorgulanan F.A, suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye gönderilen şüpheli F.A. tutuklandı

SUÇLAMALARI REDDETTİ AMA...

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda görüntüler sorulan şüphelinin tecavüz iddialarını reddettiği öğrenildi. Cinsel saldırı ile ilgili ifade veren F.A., “Olay günü Osmanbey Metrosu'nda yürürken bayan şahsa rastladım. Ağlıyordu. Yanına yaklaştım. Neyi olduğunu sordum. Bana ‘Param yok, eve gidemiyorum’ dedi. Ben de ‘param olmadığını, günün ağarmasını beklersek ailemden alıp vereceğimi’ söyledim. Sonra bir araca yaklaştı. Oraya yöneldi, ardından yeniden yanıma geldi. Gün ağarana kadar oturabileceğimiz bir yer olmadığı için parka gittik. Sigaram olup olmadığını sordu. Parkta oturduktan 1 dakika sonra sigara istedi. Almak için taksi durağına gittim. Yakında büfe olmadığını 200 metre ileride bulunduğunu söylediler. Geri döndüm. ‘Boşver’ dedi” şeklinde ifade verdiği öne sürüldü.