Geri Dön

Patatesli yumurta tarifi

Kahvaltı sofralarınıza doyurucu ve yapımı oldukça kolay bir tarif: Patatesli yumurta

Patatesli yumurta tarifi
  • Yağda
  • 3 Kişilik
  • 10 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

3 patates

1 yumurta

Karabiber

Pulbiber

Tuz

Sıvıyağ

Patatesli Yumurta Nasıl Yapılır?

1. adım: Patatesleri soyup küp küp doğrayın.

2. adım: Tavada kızdırdığınız yağa patatesleri alıp kızartın.

3. adım: Baharatlarını koyup karıştırdıktan sonra yumurtayı kırın.

4. adım: Ağzını kapatıp altını kısın.

5. adım: Yumurtalar piştiğinde ocaktan alın.

Afiyet olsun

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber