Pazar Bisikletçiler sezonu Boostcamp’le açıyor

Bisikletçiler sezonu Boostcamp’le açıyor

06.03.2022 - 03:00 | Son Güncellenme:

Amatör yol bisikletçilerinin gözde bisiklet tatili Boostcamp, bu yıl beşinci kez 23-27 Mart’ta Marmaris’te düzenleniyor.

Bisikletçiler sezonu Boostcamp’le açıyor

Her yıl farklı konsept ve lokasyonlarda organize edilen etkinliğe 150’den fazla bisikletsever katılacak. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) desteği ve Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda Marmaris Grand Yazıcı Club Turban Oteli’nde start verilecek etkinlik kapsamında katılımcılar 5 gün boyunca farklı rotalarda deneyimli antrenör ve sporculardan oluşan Booster’ların rehberliğinde sürüş gerçekleştirecek. Kısa ve uzun rota seçeneklerinin yanı sıra farklı hız gruplarına göre düzenlenen program boyunca destek araçları da hazır bulunacak. Katılım içinse kilitli pedalları kullanabilmek ve grup sürüşü deneyimine sahip olma şartı yeterli. Kayıtlar https://boostcamplive.com/bckayit adresi üzerinden sağlanıyor.

Haberin Devamı

Boostcamp Marmaris’in bu yıla özel davetlileri ise 11 kez Tour De France koşmuş, sayısız şampiyonluğu olan İtalyan emekli profesyonel bisikletçi Alberto Elli ve henüz yani emekli olan Alman profesyonel bisikletçi Christoph Pfingsten olacak.