Pazar “Gurme” etler

“Gurme” etler

10.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

MövenpIck Hotel İstanbul Azzur Restaurant 13-24 Mart tarihleri arasında taze baharatlar ve soslarla marine edilerek hazırlanan, klasik tatlardan yenilikçi yorumlara uzanan gurme biftek çeşitleri sunuyor.

“Gurme” etler

İtalyan başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan, ızgara mevsim sebzeleri, elma dilim patates ve biberiye yağı ile servis edilen ‘’Fiorentina” usulü ızgara T-bone biftek; sotelenmiş renkli biberler, morel mantarı ve et suyu ile sunulan ızgara dana pirzola; yanında kestaneli polenta, kırmızı lahana ve taze yeşil biber sosu bulunan ızgara dana fileto; Cafe de Paris soslu dana antrikot graten deneyebileceğiniz lezzetler arasında yer alıyor. Ayrıca antrikot, bonfile, kemiksiz kaburga eti ve kuzu pirzola gibi seçeceğiniz et çeşidini masanıza getirilen sıcak volkanik taş üzerinde kendiniz dilediğiniz gibi pişirebilirsiniz. n Rezervasyon için telefon: 0212 319 29 29