Pazar “Hayatımın en mutlu dönemindeyim”

“Hayatımın en mutlu dönemindeyim”

15.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’le ilişkisiyle adından söz ettiren Amine Gülşe, hayatının en keyifli dönemini yaşadığını söylüyor. Yeni projeler için hazırlık yapan oyuncu, “Hayatımdaki her şey yolunda. 2018 benim için en güzel yıl. Düşündüğüm bazı projeler var. Onlar da olursa, kim tutar beni” diyor.

“Hayatımın en mutlu dönemindeyim”

Amine Gülşe, Miss Turkey 2014’te birincilik tacını takarak herkesin dikkatini çekmişti. Ekran yolculuğuna “Asla Vazgeçmem” dizisiyle çıkan Gülşe yeni projesi için ince eleyip sık dokuyor. Bir dönem dizisinde yer almak istediğini söyleyen oyuncu bugünlerde ikinci kez yüzü olduğu Deichmann’ın reklamlarında rol alıyor. Futbol kariyerine Arsenal’da devam eden Mesut Özil’le evlilik yolunda giden ilişkisiyle de tüm dünyanın ilgisini çeken Gülşe’yle hakkında merak edilenleri ve yeni çalışmalarını konuştuk.

Haberin Devamı

- Türkiye sizi 2014 yılındaki güzellik yarışmasıyla tanıdı... O günden bu yana hayatınızda neler değişti?

Miss Turkey Yarışması ile beraber hayatımda birçok şey değişti. Öncelikle moda dünyasının etkili isimleriyle bir araya geldim ve onlarla olan yolculuğum devam ediyor. Devamında ise sanat dünyasının duayen eğitmenleri, oyuncuları, senaristleri, yönetmenleri ve yapımcılarıyla çalışma fırsatı yakaladım. Bu yolculukta karşıma çıkan bu özel kişiler, bilgisi ve donanımlarıyla gelişimime değer kattı. Zaten böyle özel insanların olduğu bir atmosferde insanın hayatının değişmemesi mümkün degil.

“Hayatımın en mutlu dönemindeyim”

- Hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?

Hayatımın en güzel dönemlerinden birindeyim. Hayatımdaki her şey yolunda gidiyor. 2018 benim yılım. Bir de düşündüğüm bazı projeler var. Onlar da olursa, kim tutar beni. Zaten pozitif biriyimdir. Çevremdeki herkesi mutlu etmeye çalışırım.

Haberin Devamı

- Sizin için Türkiye’nin Adriana Lima’sı deniliyor. Kendinizi ona benzetiyor musunuz?

Türkiye güzeli seçildiğim yıl, bu tip benzetmeler oldu. Adriana ile benzetilmem çok hoş ancak herkesin bir tarzı ve kişiliği var. Nasıl her insanın parmak izi farklıysa bizi biz yapan özelliklerimiz de farklı...

- Tescilli bir güzel olarak kendinizde kusur bulur musunuz?

Kimse kusursuz veya mükemmel değil... Güzellik göreceli bir kavram... Birisi için kusur gibi gözüken şey, başkası için ayrıcalık olabilir. Benim için güzelliğin tanımı, sadelik, samimiyet ve iyi niyettir. İç güzelliğini daha çok önemsiyorum.

- Geçtiğimiz yıl marka yüzü olduğunuz Deichmann’la çalışmaya devam ediyorsunuz. Yeni kampanyada kendinizi mi yansıtıyorsunuz?

Deichmann ile modaya bakış açımız ve DNA’larımız tuttu. Yeni kampanyada bambaşka bir Amine göreceksiniz. Özellikle spor tutkunu biri olarak, yeteneklerimi ortaya koydum diyebilirim. İlhan Mansız’la bir araya geldik. Reklam kurgusunu spor ve moda tutkusuyla harmanladık.

- Peki sizin de ayakkabı tutkunuz var mı?

Ayakkabı tutkusunun her kadının içinde olduğuna inananlardanım. Bu iş birliğiyle, modanın mutfak kısmını görme fırsatım oldu. Bir ayakkabı tasarlanırken hangi süreçlerden geçiyor, nerelerden ilham alınıyor gibi konuları birebir öğrenmeye çalıştım .

Haberin Devamı

“Oyunculuk benim için tutku”

- Dizi sektöründe bazı yapımlar çok kısa sürebiliyor. “Asla Vazgeçmem” iki sezon boyunca büyük başarı yakalamışken, “İkisini de Sevdim”in ekran ömrü kısa oldu. Bu durumu neye bağlıyorsunuz?

İlk projem “Asla Vazgeçmem” uzun soluklu bir proje oldu ve hâlâ birçok ülkede yayınlamaya devam ediyor. Oralardan güzel yorumlar almak beni mutlu ediyor. Pek çok oyuncunun yaşadığı gibi ikinci projem kısa sürdü, bunun açıklamasını yapımcılar veya TV eleştirmenlerinin daha sağlıklı yapacaklarını düşünüyorum.

- Şu an olmak istediğiniz noktada mısınız? Hedefleriniz neler?

Oyunculuğun yeri hayatımda çok ayrı... Sahne ışıklarını gördüğümde, işte benim olmak istediğim yer diyorum. Oyunculuk benim için bir tutku... Ülkemizi oyuncu olarak, dünya sinemalarında temsil etmek istiyorum. Bu hedefe ulaştığımda olmak istediğim noktadayım diyeceğim. Amacım kendimi daha çok geliştirip, uluslararası platformda güzel işlere imza atmak.

Haberin Devamı

- Instagram hesabınızdan sık sık annenizle olan fotoğraflarınızı paylaşıyorsunuz...

Anne denilince bende akan sular durur. Hayatta en değerli varlığımdır...

O olmasaydı, ne yapardım bilmiyorum. Bana güç, sevgi, huzur, mutluluk veriyor. Her daim en büyük destekçim olmuştur. Aile olmazsa, birey olarak var olmak çok zor olur.

- Yaz için tatil planlarınız var mı?

Planlar için erken, çünkü her an bir proje olabilir ve işler değişebilir. Ama bu hafta sonu annemle Dubai’ye gideceğiz. Yaz sezonunu açmış olacağız.

“Dönem dizisinde rol almak isterim”

- Yeni bir dizi veya film projeniz var mı?

Son projemin ardından birçok dizi ve sinema teklifi geldi ancak üçüncü çalışmamın kariyer hedeflerime uygun olması gerekli. Bu sebeple içime sinecek doğru senaryoyu değerlendireceğim.

- Nasıl bir projede yer almak istersiniz?

Aslında bir dönem dizisinde oynamak isterim. Bizim tarihimizi anlatan hikayeler olduğu zaman çok anlamlı geliyor. Ben çok milliyetçi olduğum için öyle bir projenin içinde yer almak çok gururlandırırdı. “Mehmed: Bir Cihan Fatihi”, “Vatanım Sensin” ve “Diriliş: Ertuğrul”u çok beğeniyorum. Tabii ki diziler, birebir hiçbir şeyi anlatmıyor ama yine de merak uyandırmayı sağlıyor.

Haberin Devamı

“Birbirini sürekli destekleyen bir çiftiz”

“Hayatımın en mutlu dönemindeyim”

- Mesut Özil’le aşkınız tüm dünyanın ilgisini çekiyor. Haziranda evleneceğiniz konuşuluyor. Tam olarak tarih belli mi?

Bu işler aslında kader, kısmet... Herkes, bir gün ailesini kurmak ve mutlu olmak ister. Bundan daha doğal bir şey yok. Henüz evlilik planları yapmaya başlamadık ama ilişkimiz o yönde ilerliyor.

- Sevgilinizle beraber yapmaktan keyif aldığınız şeyler neler?

Özelimizi paylaşmayı çok sevmiyorum. Benim onu ne kadar çok sevdiğimi, onun da yine beni nasıl sevdiğini herkes biliyor. Biz birbirimizin varlığıyla mutlu olan bir çiftiz. O yüzden özel bir şey yapmaya ihtiyacımız yok. Zaten yaptığımız her şey çok özel.

- Nikah öncesi rol alacağınız yapımlarda öpüşme sahnelerini kabul etmeyeceğinize dair söz verdiğiniz yazıldı. Gerçekten aranızda böyle bir konuşma geçti mi?

Bu konu hakkında çok şey yazıldı ama biz birbirine çok destek olan bir çiftiz. Sonuna kadar da böyle olacak. Başka bir şey söylememe gerek yok herhalde...