Pazar Rengarenk illüstrasyonlar başrolde

Rengarenk illüstrasyonlar başrolde

03.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Be Mine Design marka fular, eşarp ve bandanalar şu sıralar dizi karakterlerinin boyunlarını, bileklerini ve çantalarını süslüyor. Yıldızların ilhamıyla ortaya çıkan markanın tasarımları rengarenk illüstrasyonlarla süslü.

Rengarenk illüstrasyonlar başrolde

Yıldızlardan ve enerjilerinden ilhamla ortaya çıkan Be Mine Design; eşarp, bandana ve fular tasarımlarıyla öne çıkıyor. Markanın yaratıcısı Başak Sipahioğlu Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü eğitimini, görsel iletişim tasarımı yüksek lisansıyla sürdürmüş ve tasarımlarında da doğal materyalleri rengarenk illüstrasyonlarla bir araya getirerek sunuyor. Kadim çağların sembo-lizminden etkilenerek yarattığını belirttiği Be Mine Design tasarımı fular ve eşarpları, şu sıralar sık sık televizyon ekranında karşımızda: “Adı Zehra”dan “Fazilet Hanım ve Kızları” ve “Söz” dizisine kadar pek çok dizideki kadın karakterlerin üzerinde görüyoruz markaya ait modelleri...

Haberin Devamı

Tasarımları, bileğe, boyna, çantalara ya da saçınıza takarak farklı farklı aksesuarlara dönüştürmek mümkün. Hem hediye olarak hem de aksesuar olarak çok tercih ediliyor olmasının bir nedeni de tasarımların bu fonksiyonelliği ve çok yönlülüğü... Be Mine Design’ın en çok satan modelleri bandanalar. Renklerde ise yaz döneminin de etkisiyle olsa gerek, mavi tonlar en çok talep görenler oluyormuş. Falling Angels ve Nazar koleksiyonları çok beğenilen ve satılan koleksiyonların başında geliyor. Eşarp ve fularlar haricinde ayakkabı ve çanta modelleri de bulunuyor. Markanın tasarımlarını hafta sonları Karaköy’deki Be Mine Design tasarım atölyesinden ve beminedesign.com internet adresi üzerinde satın alabilirsiniz.