Pazar Taş fırında ağır ateşte

Taş fırında ağır ateşte

24.03.2024 - 02:00 | Son Güncellenme:

Çömlek Kuru Fasulye, Ramazan ayı boyunca misafirlerine Çamlıca Kulesi ve Adalar manzarası eşliğinde, geleneksel Türk Mutfağı tatlarını sunuyor.

Taş fırında ağır ateşte

Ramazan menüsü iftariyeliklerle birlikte servis edilen acılı ezme ve közlenmiş patlıcanla başlıyor. Ara sıcak olarak içli köftenin ardından taş fırında kısık ve ağır ateşte, özel çömlekte pişirilen kuru fasulye pilavla servis ediliyor. İkinci ana yemek olarak günlük olarak değişen çeşitleriyle etli yemekler geliyor. Güllaç, trileçe, ev baklavası gibi tatlılar dönüşümlü olarak servis ediliyor.