Ekonomi Pedagog Gözde Erdoğan’dan ‘çocukları anlama atölyesi’

Pedagog Gözde Erdoğan’dan ‘çocukları anlama atölyesi’

04.01.2019 - 13:21 | Son Güncellenme:

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan KidzMondo’nun ebeveynler için düzenlediği ‘Pedagog Gözde Erdoğan ile Hayat Evde Başlar Atölyeleri’nin ocak ayı konusu çocukların ihtiyaçlarını doğru yorumlamak olacak. Ebeveynler çocukları ile yaşadıkları yemek, uyku, ağlama krizleri gibi sorunları nasıl çözeceklerini ve bu durumda çocuklarıyla nasıl iletişim kurmaları gerektiğini deneyimleyerek öğrenecek. Etkinlik, ebeveynlerin ücretsiz katılımına açık olacak. Tek yapılması gereken önden kayıt yaptırmak.

Pedagog Gözde Erdoğan’dan ‘çocukları anlama atölyesi’

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehri KidzMondo’da ünlü pedagog Gözde Erdoğan ile atölye buluşmaları ocak ayında da devam ediyor. Ocak ayının atölye konusu ise ebeveynlerin çocuklarıyla yaşadıkları sorunların kaynağını bilerek çözümlemeleri.

Haberin Devamı

Ebeveynler çocuklarını; güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendine güvenen ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek ister. Bunun için de özellikle bebeklik döneminden başlayarak onları farklı eğitimlere tabi tutar. Hayata ilk adımlarının evde atıldığı düşünüldüğünde bu adımları hem daha sağlıklı hem daha güçlü atabilmek ve çocuklarla güvene dayalı doğru ilişkiler kurabilmek adına oldukça önemli.

İşte ‘Hayat Evde Başlar’ etkinliği kapsamında ebeveynler Pedagog Gözde Erdoğan ile birlikte çocukları ile yaşadıkları yemek, uyku, öfke yönetimi sorunlarının kaynağına inerek çözümleme yöntemlerini keşfedecek. Ebeveynler, KidzMondo tiyatro sahnesinde düzenlenecek deneyime dayalı farkındalık atölyesinde doğru bilgiyi hayata uyarlayabilmeyi deneyimleyecekler.
Pedagog Gözde Erdoğan’ın ebeveynleri değerlendirip ‘Özel Katılım Sertifikası’ vereceği etkinlik 6 Ocak Pazar günü 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Ücretsiz olarak verilecek eğitime katılmak için öncesinde KidzMondo’yu arayıp kayıt yaptırmak gerekiyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi ve atölye kayıt için: www.kidzmondoistanbul.com / 0212 348 10 00