Cadde 'Pelin Akil-Anıl Altan kavga' iddiası

'Pelin Akil-Anıl Altan kavga' iddiası

18.09.2018 - 11:58 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Pelin Akil il Anıl Altan'ın, Bağdat Caddesi'nde tartıştığı iddia edildi. Pelin Akil, söz konusu haberler hakkında açıklama yaptı.

Pelin Akil-Anıl Altan kavga iddiası

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; 2016 yılında evlenen oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan'ın, Bağdat Caddesi'nde bir mekanda bilinmeyen bir nedenle tartıştıkları ortaya çıktı. Pelin Akil'in Anıl Altan'a, 'Sus artık konuşma' diye bağırdığı, Anıl Altan'ın da eşine ' Sakin ol, her şey geçecek' şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kavganın ardından masayı terk eden Pelin Akil'in ardından Anıl Altan yarım saat masada tek başına oturdu. Gün içerisinde bir araya gelen çiftin, barıştığı öğrenildi.

PELİN AKİL'DEN AÇIKLAMA

Oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Böyle bir şey olmadı, tüm sevenler ayaklanmış üzülmüş. Ben de 'düzeltme yapayım içinizi rahatlatayım' dedim. Hatice Pelin, rahmetli anneannemle fotoğraflarımızı koymuş sayfasına, duygulanıp kimseye göstermeden ağlamaya çalışmıştım. Ama gören casuslar olup üzerine yanlış haber çıkarmışlar. Yoksa mekanı terk etmek, Anıl’la ayrılmak gibi bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.