Pembe kombinlerle 2017 yaz sezonu pespembe

Isınan havalarla birlikte sıcak ve yumuşak tonlar sokaklara çıkmaya ve içimizi daha da ısıtmaya başladılar bile. Pembe de bu renklerden biri, üstelik en çok tercih edileni. Yaz aylarına çok yakışan pembenin her tonu sokak modasında kendini göstermeye başlasa da, bu rengin seveni de sevmeyeni de çok. Siz hangi gruptansınız bilmiyorum ama, aşağıdaki kombinleri incelediğinizde bu rengi kullanmak için can atacağınızdan eminim. O halde hazırsanız, pembenin her tonuyla nasıl kombinler oluşturulabilir, bir bakalım.

Haberin Devamı

1- Basic bir pembe tişört her gardırobun ihtiyacı!

Basic tişörtler yaz aylarının olmazsa olmazlarıdır. Basic tişörtün kalitesi, kesimi ve tabi ki rengi kombinin tüm etkisini ortaya koyuyor. Soft bir pembe, iyi kesime sahip tişört, şık bir pantolon ya da daha spor kesim bir alt parça ile kombin yapıldığında ortaya hoş bir görüntü çıkacaktır. Ayakkabı tercihinizi de bir çift stiletto ya da sneakerdan yana yapabilirsiniz.

Pembe kombinlerle 2017 yaz sezonu pespembe

2- Şeker pembesi ateş kırmızısına eşlik ederse…

Eskiden kominlerde çok fazla yer vermediğimiz ama son dönemde oldukça fazla karşılaştığımız kırmızı – pembe uyumu artık sokak modasının favorileriden biri.

Bu iki rengin birbirine kattığı enerji, görenlerin içini ısıtırken, size de bambaşka bir hava katacaktır. Mutlaka denemenizi öneririm.

Pembe kombinlerle 2017 yaz sezonu pespembe

3- Pembenin en soft hali iddialı bir etekle buluşmalı!

Pembeyle ne kadar iddialı olunabilir diye düşünmeyin. Pembe bir bluzla olabildiğince göz alıcı bir etek kombini sizi şık bir gece organizasyonunda farklı kılacaktır. Böyle iddialı parçalarla sade parçaları bir araya getirmekten çekinmeyin, tarzınızı ortaya koyun!

Pembe kombinlerle 2017 yaz sezonu pespembe

4- Pembe bir slip elbise ile yaza imzanızı atın!

Tişört üstüne slip elbiseler son dönemin modası, üstelik bu kombinler oldukça rahat ve konforlular. Bu kombinlerde de yine kırmızı – pembe uyumunu yakalayabilirsiniz. Hem göz alıcı bir güzelliğe sahip olursunuz hem de rahatınızdan ödün vermemiş olursunuz.

Pembe kombinlerle 2017 yaz sezonu pespembe

5- Gri ve pembe ikilisi ile en minimal kombinlere sahip olabilirsiniz.

Pembenin gri ile uyumunu minimal kombinlerinize taşıyabilirsiniz. Böyle bir seçim çok hareketli ve canlı kombin tercihleri yapmak istemediğiniz günler için çok ideal bir alternatif olabilir, benden söylemesi.

Haberin Devamı

Pembe kombinlerle 2017 yaz sezonu pespembe

6- Pembenin her tonunu tek bir kombine taşımaya ne dersiniz?

Tek renk trendi hala varlığını sürdürüyor ve sokak modasında fazlaca tercih ediliyor. Pembenin tonlarını da bu trend ışığında, tek bir kombine taşıyarak harikalar yaratabilirsiniz. Bu yaz için denemeye değer bir kombin, öyle değil mi?

Pembe kombinlerle 2017 yaz sezonu pespembe

Trendler ve stil önerileri ile ilgili yazılarıma blogum "PIMOOD"dan ulaşabilirsiniz.