1 beyaz tişört, 3 stil önerisi

Beyaz tişört… Gardıropların bu klasik parçası yaz aylarında, sonbaharda ve hatta kış mevsiminde de vazgeçilmezimiz. Stilimizin temel parçalarından biri beyaz tişört aynı zamanda zamansız oluşu ve binbir türlü kullanıma izin verişiyle de kombinlerin baştacı…
Gardırobunuzu özellikle yaz aylarında fazlasıyla mı dolduruyorsunuz. Oysa ki, en yeni moda trendlerini izlerken alışveriş kurbanına dönüşmenize gerek yok. Yaz aylarında da mükemmel ama aynı zamanda yalın bir stile sahip olmak için tek bir baş aktöre ihtiyacınız var. O da beyaz sade bir tişört… Onu tamamlayan ögeler ise deri bir etek, bol paçalı bir Marlene pantolon ve yine sade bir spor ayakkabı. Şimdi, beyaz tişörtle nasıl şık olunacağının detaylarını öğrenme zamanı….

1. Beyaz tişörtle romantik stil
Akıcı kumaşlar ve yumuşak materyaller beyaz tişörtle romantik bir stil yakalamak için bire bir. Açık tonlarda uzun bir yelek ve beyaz Marlene pantolonuyla tamamladığınız tarzınızla davetlere hazırsınız.

Haberin Devamı

2. Beyaz tişörtle rock stili
Rahat bir tarzın vazgeçilmez detayı siyah deri eteğinizi ya da jean şortunuzu beyaz tişörtünüzle kombinleyin. Üzerine serin akşamlar için militer bir parka ya da jean montunuzu alabilirsiniz.

3. Beyaz tişörtle sportif stil
Pilili bir etek, düz renkte bir spor ayakkabı ve beyaz tişörtünüz… İşte size klasik ama sıkıcı olmayan bir yaz stili. Fazlasıyla sade bir kombini boynunuza saracağınız minik bir eşarpla hareketlendirebilirsiniz.