2017 yaz sezonunun en romantik trendi: Fırfır

Son aylarda mağazalara, online alışveriş sitelerine, moda dergilerine bir göz attıysanız en çok gözünüze çarpan detaylardan birisi şüphesiz fırfırlar olmuştur. Kollarda, bellerde, etek uçlarında derken fırfırlar artık her yerde. Çantalarda ve ayakkabılarda dahi bu romantik detaya rastlayabilirsiniz.

Feminen, retro ve dramatik fırfır detayları yazın favori trendi olmasının yanı sıra bizim için işleri oldukça kolaylaştırıyor. Farklı stillere kolayca adapte edebileceğimiz gibi çabasız şıklığa bir altın dokunuş adeta.

Haberin Devamı

2017 yaz sezonunda kendinizi biraz şımartmak istediğinizde kuaföre koşmanıza, çarpıcı bir makyaj yapmanıza, kendinizi baştan ayağa donatmanıza gerek yok. Dolabınızdaki fırfırlı herhangi bir parça sizi şımartmaya yetebilir.

Fırfırlı giymenin kuralı

Peki fırfırlı giymenin bir kuralı yok mu? Tabii ki var. Fırfırlı bir giysi tercih edecekseniz dikkat etmeniz gereken ilk ve en önemli kural: Vücudunuzun hangi kısmına dikkat çekmek istemiyorsunuz. Fırfır vücudunuzun hangi bölgesindeyse o bölgeye volüm ve hareket katacak. Geniş omuzlu biriyseniz omuzları fırfırlı bir bluzla genişliği iki katına çıkarmak istemezsiniz. Ya da armut vücut yapısına sahipseniz belden aşağıda fırfır kullanmasanız iyi edersiniz.

Fırfırlı önerilerim

Yes fırfır, no aksesuar

Fırfır tek başına yeterince dramatik olduğu için fazla bir şeye ihtiyaç duymazsınız. Bu yüzden fırfırların yakınında aksesuar kullanmak iyi bir fikir değil.

2017 yaz sezonunun en romantik trendi: Fırfır

Bir kot, bir fırfır

Sokak stilini birkaç level yükseltecek bir detaydan bahsediyoruz. Yukarıda da dediğim gibi fırfır varsa çok fazla bir şeye ihtiyacınız yok. Bir kot pantolon veya bir kot etekle giydiğinizde bile yeterince gösterişli olabilirsiniz.

2017 yaz sezonunun en romantik trendi: Fırfır

Kombo
Şıklığınıza şıklık katmanın en etkili yolu bir trendi sezonun diğer trendleriyle birleştirmek. Mavi beyaz çizgili gömlekler, açık omuz, dekonstrüksiyon 2017 yaz sezonunda fırfırlar kadar moda. Bu üç trendi fırfırlarla birleştirdiğinizde oldukça avangart bir görüntü elde edebilirsiniz.
2017 yaz sezonunun en romantik trendi: Fırfır

Uçuş uçuş

Romantik esintili bir yaz gününe fırfırlı şifon bir elbiseden daha iyi hiçbir şey yakışamaz. Özel kutlamalarda ve romantik randevularda fırfırlı elbisenize güvenebilirsiniz.

Haberin Devamı

2017 yaz sezonunun en romantik trendi: Fırfır