Editörün Seçtikleri 5 adımda sıkılaşın

5 adımda sıkılaşın

10.03.2015 - 11:02 | Son Güncellenme:

Uzman ESPA terapistleri tarafından uygulanan cilt, vücut bakımları ve masajlar ile sıkılaşın, yenilenin, yaza hazırlanın..

5 adımda sıkılaşın

Kişiye özel oluşturulan fitness programları, diyetisyen kontrolünde kişiye özgü belirlenen beslenme reçeteleri, vücuttaki ölü derileri gideren uygulamalar, kan dolaşımını ve lenfatik sistemi uyaran vücut biçimlendirici bakımlar, bitkisel özler, esansiyel yağlar ve zengin içerikleriyle uzman ESPA terapistleri tarafından uygulanan cilt, vücut bakımları ve masajlar ile sıkılaşın, yenilenin, yaza hazırlanın..

The Istanbul EDITION içerisinde yer alan üç katlı ESPA’da ya da Palmarina Bodrum içinde bulunan iki katlı Palmarina Bodrum Spa & Fitness’da bedeninizi ve ruhunuzu yaklaşan yaz aylarına hazırlayabilir, Palmalife Wellness uzmanları sayesinde 5 adımda sıkılaşabilirsiniz.

ESPA ile 5 adımda sıkılaşın

1. Kişiye özel oluşturulan fitness programları
2. Diyetisyen kontrolünde kişiye özgü beslenme reçeteleri
3. Vücuttaki ölü derileri giderme uygulamaları
4. Kan dolaşımını ve lenfatik sistemi uyaran vücut biçimlendirici bakımlar
5. Cilde canlılık ve parlaklık kazandıran, vücudu arındıran bitkisel esansiyel yağların kullanıldığı bakım ve masajlar

Kişiye özel oluşturulan kişisel eğitmen eşliğinde planlanan ve hayata geçirilen fitness programları; diyetisyen kontrolünde kişinin metabolizmasına ve özelliklerine uygun şekilde belirlenen beslenme reçeteleri; hamam, vücut peeling’i, body wrap gibi tekniklerle vücuttaki ölü derilerden arınma yöntemleri; kan dolaşımını ve lenf drenajı arttıran uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen vücut bakımları; tamamen doğal ESPA ürünleri eşliğinde uzman önerisiyle gerçekleştirilen cilde kaybettiği esneklik, parlaklığı kazandırmayı ve cilt kalitesini arttırmayı sağlayan özel vücut bakımları ve masajlar sayesinde yazı sıkılaşarak karşılayabilirsiniz.

1. Kişiye özel oluşturulan fitness programları:

Kilo kontrol programı dahilinde, fark edilir bir değişiklik ya da tamamlayıcı özel bir çalışma sistemi için Palmalife Welness’in kişisel fitness eğitmenleri eşliğinde merkezi denge, kardiovasküler fitness ve esneklik üzerinde çalışarak formunuzu kazanarak yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

2. Diyetisyen kontrolünde kişiye özgü beslenme reçeteleri:

Haberin Devamı


Palmalife Wellness’in uzman diyetisyenleri önderliğinde, tamamen kendi metabolizmanızın özellikleri göz önünde bulundurularak size özel hazırlanan beslenme reçeteniz ile yağ kas oranınızı dengeleyebilir, vücudunuzdaki fazla yağlardan kurtulabilir, kalıcı kilo kontrolü sağlayarak vücudunuzu yeni formuna kavuşturabilirsiniz.

3. Vücuttaki ölü derileri giderme uygulamaları:


Binlerce yıldır kültür ve sosyal yaşamın vazgeçilmezi olarak hayatımızda yer alan ‘hamam’ve ‘kese uygulamaları’ ESPA’nın ve ‘Palmarina Bodrum Fitness & Spa’nın otantik atmosferlerinde tamamen doğal ESPA ürünleriyle hayata geçirilerek ‘yenilenme ritüeli’ oluşturuyor. Vücuttaki ölü derilerden arınmak için alternatif olarak vücut peeling’i, ‘body wrap’(vücut sarma) ya da ‘ toksin arındırma programı’ uygulamalarından biri de öneriliyor.

4. Kan dolaşımını ve lenfatik sistemi uyaran vücut biçimlendirici bakımlar:

Kan dolaşımını ve lenfatik sistemi uyaran vücut biçimlendirici bakımlar; vücudun selülitli, su tutmaya eğilimli ve pürüzlü bölgelerini hedefleyerek; su yosunu, tuzlar ve yağlardan oluşan özel bir bileşimle ölü hücrelerin giderilmesini, ardından da derinlemesine toksin giderici masaj ve vücudu arındıran temizleyen bitkisel esansiyel yağların kullanıldığı lenfatik drenaj teknikleri ile ESPA’nın uzman terapistleri sayesinde canlanma ve cilt yüzeyinde esneklik sağlıyor.

5. Cilde canlılık ve parlaklık kazandıran, vücudu arındıran bitkisel esansiyel yağların kullanıldığı
masajlar:


ESPA canlandırıcı cilt bakımlarının içeriğinde bulunan bitkisel özler, esansiyel yağlar ve zengin içerikler sayesinde cildinizin ihtiyacı olan nem, canlılık ve parlaklığın geri kazanılması ile bu son aşamada cilt kalitesinde artış, kasları daha esnek şekilde kavrayan bir cilt dokusu kazanımı diğer bir deyişle ‘sıkılaşma’ hedefleniyor.

Yazarlar