Stil Alexander Mcquenn Resort 2012

Alexander Mcquenn Resort 2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alexander Lee Mcqueen’ in yetenekli sağ kolu Sarah Burton, marka için çıkardığı koleksiyonlarla isminden söz ettirmeye devam ediyor!..

Alexander Mcquenn Resort 2012

Alexander Lee Mcqueen’ in yetenekli sağ kolu Sarah Burton, marka için çıkardığı koleksiyonlarla isminden söz ettirmeye devam ediyor. ”Resort 2012” adında çıkardığı tatil koleksiyona, klasik Mcqueen temaları hakim olurken, beli dar kesimler, özenli nakışlar öne çıkan öğeler oldu.

Haberin Devamı

Koleksiyonda, abartılı, lüks kıyafetlerden ulaşılabilir, günlük kullanıma kadar istediğiniz her parçayı bulabilmeniz mümkün.

Alexander Mcquenn Resort 2012

Givenchy’ nin de Resort 2012 koleksiyonunda kullandığı zeytin yeşili ceketlerle, üniformalara göz kırpan marka, bu ceketleri haki renginde etek ve parıltılı parçalarla eşleştiren marka, şık bir kombinasyon örneği yaratmış. Beli kemerli ceketler ,girift nakış ve baskılı cepleri ile kontrast bir görünüm elde edilmiş.

Koleksiyondaki bir çok parça giyilebilir pamuklu giysilerden oluşurken, çiçek şeklinde nakışlar ve “ocelot” denen Orta ve Güney Amerika'da yaşayan kaplana benzer kedi motifleriyle süslü parçalar, koleksiyonu zenginleştiriyor.

Alexander Mcquenn Resort 2012

Tüm bu detayların yanında, Burton farklı kesimlerdeki gece elbiseleri ile de romantik bir hava yaratmayı başarmış. Özellikle Anne Hathaway’ in kırmızı halıda giydiği siyah saten straplez elbise üstündeki altın işlemelerle gösterişli bir hale getirilerek dikkatimizi çekmekte.

Haberin Devamı

Siyah, beyaz ve parıltılı renklerin hakim olduğu koleksiyonu, önümüzdeki ödül törenlerinde, çok sık görüceğimi düşünüyoruz..

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar