Püf Noktası Aloe Vera Tohumu Nerede Bulunur? Nasıl Ekilir Ve Ne Zaman Büyür?

Aloe Vera Tohumu Nerede Bulunur? Nasıl Ekilir Ve Ne Zaman Büyür?

16.01.2022 - 02:44 | Son Güncellenme:

Aloe vera tohumunun nerede bulunduğu birçok kişinin merak ettiği konular arasındadır. Özellikle birçok faydası olmasından dolayı aloe vera tohumu araştırılan tohumlardan biridir. Bu bakımdan siz de aloe vera tohumunun nerede bulunduğunu öğrenebilir ve buna göre ekerek faydalarından yararlanabilirsiniz. Aloe vera tohumu nerede bulunur? Nasıl ekilir ve ne zaman büyür tüm detayları ile derledik.

Aloe Vera Tohumu Nerede Bulunur Nasıl Ekilir Ve Ne Zaman Büyür


Aloe vera tohumu günümüzde her şeyde satılmaktadır. Aloe vera tohumlarını marketlerde, internette ya da bitki satan mağazalarda bulmak mümkündür.

Aloe Vera Tohumu Nerede Bulunur?

Günümüzde aloe vera tohumu bulmak oldukça kolaydır. İnternette kolay bir şekilde bulunmasıyla birlikte aloe vera tohumunu marketlerde ya da bitki, çiçek satan yerlerde de bulmak mümkündür.

Aloe Vera Tohumu Nasıl Ekilir ve Ne Zaman Büyür?

Aloe vera tohumu saksı içinde ekilmeye müsaittir. Işık alan yerlerde kolay bir şekilde gelişen aloe vera bakımı yapıldığında boyu da oldukça uzayan bir sukulent bitkisidir. Fazla su isteyen bir bitki olmadığından dolayı sulama işleminin bitkiye değmeden yapılması gerekir. Yaz aylarında haftada birkaç kez sulanması yeterlidir. Kış aylarında 2 haftada bir kez sulamak da aloe vera için yeterli olur. Aloe vera ekmek de oldukça kolaydır. Saksıya toprakları koyduktan sonra aloe vera tohumunu da toprağın içine yerleştirmek ve daha sonra saksıyı gün ışığı alan bir yere koymak gerekir. Aloe vera güneş ve ışık seven bir bitkidir.

 

Yazarlar