Anal seksle ilgili mutlaka bilmeniz gerekenler

Anal seks en merak edilen ve genellikle de uzak durulan bir konudur. Bir erkek eşine anal seks teklif ettiğinde kadınlar genelde endişelenir, korkar ve ne yapacaklarını bilemez. Bazı kadınlar ise anal seks denemek ister ancak bir türlü bunu dile getiremez.

Anal seks dikkatle yaklaşılması gereken, kimileri için heyecanlı kimileri için sadece acılı, gereksiz bir cinsel birleşme türüdür. Anal seks yapmadan önce mutlaka bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken noktalar:

1. Anal seks yaparken prezervatif şart

Haberin Devamı

Anal seks haricinde de kondom kullanmak çok önemlidir. Konu anal seks olduğunda ise x2 dikkat etmeniz gerekir. Anal seks, cinsel yolla bulaşan hastalıklar riskini arttırır. HIV bulaşma riski çatlaklar ve hafif kanamalara sebep olması nedeniyle anal sekste vajinal sekse göre çok daha yüksektir.

HIV söz konusu olmasa bile minik çatlaklar ve yaralar sebebiyle başka çeşit enfeksiyonlar kan akışına karışabilir. Anal seks yapmak istiyorsanız korunmadan yapmamalısınız.

2. Kayganlaştırıcısız olmaz

Anal seks söz konusuysa kayganlaştırıcı çok önemlidir. Aksi takdirde bu keyifliden ziyade acılı bir deneyim olacaktır. Anal seks esnasında kolay erişilebilir bir ürün olan vazelin kullanmak ise prezervatifin etkinliğini azaltabileceği için zararlıdır. Su bazlı kayganlaştırıcılar tercih etmelisiniz.

En zevkli seks pozisyonları için tıklayın!

3. Önce vajinal sonra anal seks deneyin

Anal seks yaptıktan sonra asla ama asla temizlenmeden vajinal seks yapmayın. Aksi takdirde prezervatif kullanmış olsanız bile vajinal enfeksiyon riskini büyük oranda arttırmış olursunuz.

4. Ağırdan alın, nazik olun

Acının az miktarda olması için nazikçe ve yavaşça hareket etmek önemlidir. Sert anal seks özellikle ilk defa deneyenler için çok acı verici ve pişman edici olabilir. Anal seks için hazırlık aşamasında seks oyuncakları da kullanılabilir.

Anal seks için temizlik nasıl yapılır? Tıklayın!

Lolipop

KırmızıKalp.Com